Söndagskväll

Hemma. Återigen huvudvärk. börjar kännas lite onödigt att nämna det eftersom jag jämt har ont i huvudet nu för tiden.
Kom hem från emil mitt på dagen, vid halv två kanske. Vi har bara haft en mys-helg och tittat film och ätit gott. Vi såg bland annat Kung fu panda och jag blev kär. extremt söt film, somnade dock i slutet men ändå.

Pappa kom och hämtade mig på tåget och skjutsade mig två hundra meter in till stan(jag är lat) Träffade andrea och lunchade, hon kom hem från benidorm i natt och var lite gulligt solbränd och hade shoppat som en tok. Vi gick en sväng på stan och jag köpte en jätte söt höst kofta.

Sen bar det av hemmåt. Fikade lite med morfar och mormor som hade varit i gränna (och köpt med sig polka gris till mig). Sen har jag bara legat och försökt vila bort min huvudvärk. nu hörde andrea acv sig som varit och firat sin kusin, vi tänkte kolla film men ändrade nu våra planer till en promenad istället. Ska nog byta till lite mys kläder nu sen ge mig av bort till henne. Blir tidig kväll ikväll eftersom skolan börjar imorgon. KÄnns riktigt bra faktiskt, har inte alls ångest. Känns som jag har haft mitt lov nú och det har varit riktiggt skönt så det blir bra att komma in i lite rutiner igen. Men nu ska jag kila iväg. kanske hinner slinka in lite senare. Trevlig kväll och godnatt annars!
Lovisa
1 elin:

skriven

åh, tack! :)