Hungrig

Hemma igeeeen. Startade i skolan vid elva, de delade ut lite information och så vi fick schema(inte så nöjd),
Sen lunch. Så jag och några tjejer i klassen drog oss ner mot stan i solskenet och åt lunch. Sen vid ett var det samling på folkets hus, Vi kommer vara mest på folkets hus nu. Nästan alla kurser läses därifrån. Både bra och dåligt. Bra att vi får så mycket egen plats och bra datorer osv, dåligt är ju att man blir isolerad från resten av allt folk man känner som befinner sig i vanliga skolan. men men.

Vi gjorde inte så mycket där, planerade morgon dagen då vi ska visa runt dom nya eleverna och ha lite trevligt med dom. Bland annat ska vi baka tårta (eller dom ska, vi hjälper kanske till att äta), sen har vi gjort en extremt rolig tipspromenad som de ska få gå och lite annat sånt där kuligt, nåt foto-uppdrag tror jag det var också. Tror vi ska gå runt i grupper med fem ettor och två som visar runt, jag och johan, kan bli kul.

Efter skolan sprang jag ner på stan och mötte lite vänner som slutade tidigare än mig (slutade 15.00) Så köpte jag på mig lite block och såna bra och ha grejer. Sen cyklade jag hem med andrea. Och nu har jag kommit fram till att jag inte har ätit någonting efter skolan så kanske är dags att tillaga någonting.

För övrigt har jag namnsdag idag, celebration wohoo! (fan så meningslöst med namnsdagar?)
Lovisa
1 Amalia:

skriven

hihi grattis på namnsdagen :)

3 Jessica:

skriven

Härligt med en lunch på stan :)

Grattis på namnsdagen då ;P

2 Anonym

skriven

Vill du få gratis presentkort från H&M, Gina eller JC? Då tycker jag att du ska skynda dig att klicka på denna länken:http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=3780och bli medlem på gratiskläder. Helt GRATIS och väldigt lätt :D