Adios

Hej alla goda vänner.

Tänkte bara önska er alla ett riktigt gott nytt år, be er att inte ha allt för kul utan mig och att ta det lite lugnt i närheten av fyllon som skjuter upp raketer. Jag ska göra detsamma, lite längre söder ut visserligen, samt att nattbada kanske.. Vem vet? Möjligheten finns ju. I vilket fall som helst så får ni ha det bra. Ses om en vecka då har jag förhoppningsvis blivit en nyans mörkare också.

LOVE

Buenas días

Tjollahopp
Idag är det sista riktiga dagen innan jag åker om man nu kan säga så. Åker nämligen till uppsala redan imorgon förmiddag, ska väl byta julklappar med kusiner och övrig släkt och käka middag osv. Sen sover vi där och får närmare till Arlanda, perfect.

Så idag tänkte jag väl packa färdigt, sen träffa Matilda och Nancy för lunch och mellandagsrea. Sen blir det väl party ikväll. Det är därför det kanske är en bra idé att jag packar färdigt idag på dagen, man vet ju inte vilket skick man är i imorgon liksom..

nehe, frulle time.
Peace out

HAHAHAHAH

Jag trillar ner på golvet av garv. HÄSTSVANS I VATTEN OCH TRYNE I BAJS. hahaha jag dör

Juldagen

Tjollahopp.
Hoppas ni mår bra. Igår var det julafton om nån hade råkat missa det. Helt okej dag.
Lite tradition och familjetid samt en snabb sväng förbi hos Sanna. Fick lite nödvändiga saker som pengar och så. Sen var jag hos min farbor och tomtade. Hans äldsta barnbarn som är åtta år och inte riktigt vet om han tror på tomten hade tydligen sagt : "Tomten finns nog kanske, fast jag tror det är en tant." HAHA.


Sen blev jag och min kusin trötta så vi gick och lade oss och sov en stund. Skulle ju ändå inte hända något mer efter julklapps utdelning och Mat. Så vi sov i 45 minutter och efter det var vi pigga som två små illrar och körde lite singstar.

Senare så blev det lite vin och sådär hemma hos min moster. då började tydligen jag tänka högt av nån anledning. HAHA. Min mamma ba: vad fan gör du? Då satt jag och höll i en annanas och sa: åh den här ska bli så god.! Haha, jepp ibland vet jag inte ens själv vad jag håller på med :D
Gick hem vid ett ringde syrran som var ute och partade, sen sussade jag. Hoppas ni hade en skön dag.

P.S. Nu är det bara tre dagar, sen lyfter jag och styr näsan mot fuerteventura. VÄRMEEE!

GOD JUL

God morgon my dear friends och God Jul! Jag är tydligen uppe med tuppen dagen till ära.
Min lilla bästis väckte mig för att önska god jul i morse, min bästis är min mobil såklart.
Den är så genomtänkt, haha lollan e imponerad av teknikens under. Strax efter fick jag
sms av Gabriella♥ så då blev jag fullt vaken och uppe! Men ha en bra dag iaf, ät mycket och
 var glada, det är vad julen är till för.

uppmärksamma snön och julkulorna i mitt träd som i vanliga fall
bara brukar byta årstid och dygns tid :P

Pusss

Grattis mamma


En något bister min på detta foto, men hoppas det blir gladare miner idag, grattis♥

Misslyckad städning


Jag tänkte; Jag lägger allt som ligger på golvet i min säng. Sen är det ju bara att ta varje grej från sängen och lägga det där det ska vara... Det gick inte så bra. Allt hamnade i sängen, men nu ligger det kvar där. Funderar på att sova i Matildas säng i natt. Eller slänga ner allt på golvet igen. Eller sova på golvet.. Eller sova på alla grejer.. Eller möhhhh. Det är jobbigt att städa.

Jag får ingenting gjort

Hola amigos.
Jag är segsegseg. Får aldrig någonting gjort på sånahär dagar. Idag måste jag städa, köpa julklapppar, köpa present till mamma som fyller imorgon, kräva in lite skulder, hämta prylar här och var som jag har spritt omkring mig. Jag ska väl sätta igång snart och göra något vettigt.

Igår var vi ute på birgers, det var trevligt, lite ont i fötterna idag men det brukar ju vara ett gott tecken. Fast jag kände ändå inte att jag ville go wild and crazy hela vägen ut eftersom jag hade lite oros-moln vid horisonten. Åkte hem vid ett kanske. Orkade inte dra vidare heller eftersom alla andra antagligen inte skulle gå förrän vid två. Så hem och sova var det ända rätta.

Lyckades också med att inte fastna på några sånadär hemska vimmelbilder. Ställde upp på foto nån gång men det har inte kommit ut, hihi lucky me. Har suttit och skrattat åt vääldigt lyckade bilder nu på morgonen, usch jag är så hemsk. Men lite kul är det faktiskt. Hittade iaf två cutie bilder (dessa bilder är stulna från Samat)← Klick, för fler bilder.
       
Gabriella, Anna, Sofia, Amanda & Natalie

Dancy-nancy och jag-kommer-aldrig-ihåg-hans-namn-men-han-jobbar-på-kyrkogård     


Nehepp då ska jag hoppa in i duschen. Vi ses