voy a estudiar español ahora.

Dålig på uppdatering, jag vet.
Jag kan sammanfatta mitt tillstånd just nu som, ruskigt trött och nervös inför mitt spanska prov på tisdag. Jag orkar verkligen inte plugga och jag kan definitivt mindre än nödvändigt. Ja jag ska försöka göra slag i saken nu och plugga lite. Får se hur det lbir med det. Hörs senare.
 / L

svarta nejlikan, njaa

hejsan har nu kollat på filmen, den var inte alls bra. Eller jag tror den kan ha varit bra om man var lite mer i ämnet. Väldigt tragiskt att detta har hänt på riktigt! men njaa ingen film jag skulle tipsa om. Men nu får ni ursäkta mig för jag tänker gå och däcka i min säng, GÄSP
sov så gott allesammans
/ L

movie night

Hello,
Har precis kommit ur duschen och tänkte strax äta lite kycklinggryta, mumma.
Det gick ganska bra för mig på ddansen, jag har så himla kul och det är verkligen skönt att röra på sig lite. Blev ingen springtur dock- min jogging kamrat hade gett sig ut lite tidigare och då känns det som att det kvittar för mig idag.. Ska springa på tisdag istället. Ikväll tänkte jag titta på film med mamsen och papsen. Svarta nejlikan tror jag visst vi skulle se,

frukost-time

god morgon, god morgon!
Sitter just nu och äter lite frukost.. Idag ska jag cykla till skolan. Det blir en ganska slapp dag med manus skrivning, rörlig bild och lite engelska.. Efter skolan tror jag nog bestämt att det får bli en sväng på stan och mot kvällen har jag lyckats blivit bjuden på middag, blev till frågad igår när jag satt på mcDonalds och tjockade mig haha. Så så blir nog min dag. Hinner nog med några uppdateringar från skolan i dag också. Men ni får alla se till att han en riktigt bra dag också, så ses vi!
/ L

inälvor hör inte hemma i skolan.

Hej där,
Hoppas ni alla haft en bra dag. min dag har varit.. hungrig/äcklad?

Börjar skolan klockan tio men är lite sen så hinner bara rusa till skåpet och hämta mina böcker för att sedan rusa vidare till lektionen. Hinner i farten se att någon har ställt upp en utställning precis vid mitt skåp. Tänkte inte mer på det utan sparng vidare till lektionen och habla español i 1,5 timme.. När jag efter den lektionen är ruskigt hungrig och bara vill springa direkt till matsalen för att äta lite korv får jag ännu en gång syn på den lilla utställningen. På långt håll och utan linser ser det ut som att det är färgglada löv i burkarna som står ovanpå vita utställnings-grejer. Jag går självklart fram och tittar närmare. EUUW,  med näsan 5 cm från glasburken ser jag att burken inehåller i en hjärna!! nästa burk tunga, nästa en strupe, ah ni fattar grejen. Jag blir näst intill spy färdig och kände verkligen inte för att äta den där korven längre..

Tack för att ni för störde min dag era rackarns veganer!!!

Det var tydligen precis det där som hände för mig som var hela poängen med utställningen. Att avskräcka alla att få i sig ordentligt med mat från hela kostcirkeln för att orka hela dagen. Bra tänkt av skolan, verkligen!

Gissa om jag var hungrig efter att ha gått till klockan fyra och levt hela dagen på lite fil. Usch jag blir så arg. Visst framför er vegan propaganda, men inte i skolan, och inte på det där vidriga sättet.

Nu ska jag unna mig lite glass, det är jag verkligen värd. / L

in a rush

Hejhej,
Vaknade en timme för sent av lilla mamma som ringer och väcker mig lyckligt ovetande om att jag har försovit mig något enormt, stress stress för att fixa mig, inser att mitt smink ligger kvar i min tränings väska hemma hos andrea, så får ta vad jag har kvar hemma, tidsoptimist som jag är hinner jag inte med frukost men hinner slita med mig en banan som jag kan äta på bussen, och just det det regnade. perfekt! Sen fort fort fort in i skolan för att skriva uppsats i tre timmar. hektisk morgon tror jag nog jag kan samman fatta det. .

Nu ska jag dra mig vidare för lite kina mat med mina snyggingar
/ L

The end of this day

Det här får bli mitt sista inlägg på min första blogg-dag.
Nu ska jag lyssna på josé gonzales- heartbeats, dricka te.. Jag har tre timmars uppsatsskrivning att se fram emot imorgon, tur att jag har köpt godis. Efter det ska jag träffa några väldigt efterlängtade tjejer och ta en långfika eller äta vetinte ännu, vilket jag däremot verkligen ser fram emot.. Dags att varva ner, jag ger er alla josé. Godnatt
/ L
 

Välkommen till min nya blogg!