inälvor hör inte hemma i skolan.

Hej där,
Hoppas ni alla haft en bra dag. min dag har varit.. hungrig/äcklad?

Börjar skolan klockan tio men är lite sen så hinner bara rusa till skåpet och hämta mina böcker för att sedan rusa vidare till lektionen. Hinner i farten se att någon har ställt upp en utställning precis vid mitt skåp. Tänkte inte mer på det utan sparng vidare till lektionen och habla español i 1,5 timme.. När jag efter den lektionen är ruskigt hungrig och bara vill springa direkt till matsalen för att äta lite korv får jag ännu en gång syn på den lilla utställningen. På långt håll och utan linser ser det ut som att det är färgglada löv i burkarna som står ovanpå vita utställnings-grejer. Jag går självklart fram och tittar närmare. EUUW,  med näsan 5 cm från glasburken ser jag att burken inehåller i en hjärna!! nästa burk tunga, nästa en strupe, ah ni fattar grejen. Jag blir näst intill spy färdig och kände verkligen inte för att äta den där korven längre..

Tack för att ni för störde min dag era rackarns veganer!!!

Det var tydligen precis det där som hände för mig som var hela poängen med utställningen. Att avskräcka alla att få i sig ordentligt med mat från hela kostcirkeln för att orka hela dagen. Bra tänkt av skolan, verkligen!

Gissa om jag var hungrig efter att ha gått till klockan fyra och levt hela dagen på lite fil. Usch jag blir så arg. Visst framför er vegan propaganda, men inte i skolan, och inte på det där vidriga sättet.

Nu ska jag unna mig lite glass, det är jag verkligen värd. / L