En förlängd helg

God morgon
Äntligen arbetar-veckans sista dag, och som jag har längtat efter denna välbehövliga helg. Hade lite huvudvärk när jag vaknade dock, så jag hoppade skolan idag.. Vi skulle ju ändå bara se film och diskutera och det känns ju inte som att det var så där jätte important, hellre förlänger jag helgen lite. Okej jag vet att det är dåligt och att jag har rysligt dåligt samvete för sånt här, men jag försöker faktiskt övertala mig själv här. 
Bra eller dåligt så ska jag iaf tillaga en riktigt god frukost till mig själv och sitta och äta lääänge länge. Finns det något skönare än att äta frukost länge och ensam? Jag älskar det iaf! Sen funderar jag på att lägga i några slingor i håret. Jag har ju nu påbörjat att bli blond. Känns faktiskt riktigt bra, blond tillhöt faktiskt våren för mig. Eller jag har ju alltid varit blond borträknat från de senaste månaderna då. så här ser det iaf ut nu:
image21
Bilden är från min födelsedagsfest förra helgen och
det finns en risk att jag ser lite smått dragen ut.


image22
Jag är ganska nöjd med slingningen med tanke på att jag var så här
 mörk innan och mitt hår höll på att slå över till vinrött.


Nu ska jag iaf äta lite frukost, men jag skriver strax igen eftersom jag är hemmaa, oh så skönt (försöker fortfarande intala mig själv att det är bra!) Ha det så fint!

/ L