I'm back

Så där ja. hade planerat att lägga ner det här med bloggen, ångrade mig dock idag. Har varit en riktigt skön dag om man bortser från vädret som var; regn regn och åter regn, blöta skor och en blöt kaluffs som liksom envisades med att slicka sig mot huvudet (hata regn, ).

I skolan gjorde jag första delen av mitt matteprov. Med tanke på att första delen är menat att vara den något lättare delen så är inte mina utsikter för morgondagen så där jätte ljusa. Men jag gör så gott jag kan och mer än så kan inte göras. Eller mitt bästa kanske var att ta i, om jag gjorde mitt bästa skulle jag antagligen sitta med näsan i en bok och försöka förstå mig på ekvationer, pythagoras sats och annat sånt där jätte intressant tjaffs. 

Efter skolan så blev det en fika hemma hos min kära vän andrea. Mycket trevligt att äta rosa munkar och spela vem vill bli miljonär.

Vid sju tiden så ringde vi joline, som vi tänkte rädda från en lång eftermiddag som bestått av att plugga italienska.. Själpa eller hjälpa? Beror på från vems synvinkel men vi tyckte kvinnan var värd lite skoj på kvällskvisten, så  det blev bowling och riktigt god mat. 

Det var väl ett sammandrag av min dag, Ha det fine
/L