Morgon med Amy

God morgon,

Jag har precis startat dagen i ära med en sovmorgon som jag enligt mig själv verkligen var värd. Känns ärligt talat inte som att jag går i skolan längre med tanke på alla inställda lektioner, tidiga dagar, sovmorgonar, unga lärare som skämtar och babblar på så man glömmer bort om man pratar med sina polare eller sin lärare. Det är verkligen positivt och jag är glad att jag går den linjen jag gör men det gör inte att jag får ta skolan mindre seriöst vilket jag nog tyvärr har börjat göra nu den senaste tiden.

Usch, jag bara struntar i allt känns det som, jag får lite ångest faktiskt! Det är ju trots allt min framtid det gäller. Har bestämt mig för att fixa det här nu innan det går för långt! Visst jag har kvar mina betyg och allt sånt där men om jag hade fortsatt så här nu eller struntat ännu mer i skolan så hade nog detta kunnat slutat illa.


 
Nåväl finemang att jag kommit till denna slutsats, denna morgon gottar jag mig med  Amy Winehouse. Den  här låten spelades fan överallt när jag var i Dublin för några veckor sen, men i Sverige har man knappt hört den ännu. Står dock att det är Mark Ronson som sjunger, både när den spelas på MTV och när man söker på youtube, but it sure is Amy.
Lite mysko men jag antar att det är Mark som står för text och musik.. Här har ni om ni vill lyssna;
 Nej nu antar jag att jag ska peta i mig lite frukost, och sen dra mig ner mot stan. Efter det är resten av dagen tillägnad till pluggning, åh vad stolt jag är över mig själv. Ska nog lyckas skriva ett eller annat blogg inlägg också. Ha det så bra så länge!