Utmattad

Äntligen hemkommen från veckans längsta skoladag. Tiden gick ju inte fortare när jag fick reda på att det inte bara var matteprovet jag hade att oroa mig för utan även ett datakunskapsprov, hmm.
Vi får se hur det gick med det har inte så där jätte höga förväntningar eftersom provet var lagt på den sista lektionen på dagen när man är både trött, hungrig och allmänt tom i huvudet. Matteprovet gick över förväntningarna faktiskt. Så sant att avrje dag har både sina uppgångar och ned gångar; lunchen som serverades idag var potatisklyftor, biffar och beiarnese sås, då hade jag lust att pussa den som satte in det på matsedeln. Nej, men kul med variationer i vilket fall. Usch nu pallar jag inte med något mer snack om skolan.

Fredag imorgon och det känns so beauti- fucking -ful, inte för at jag har någr speciella planer men det dyker ju oftadst upp något. Skönt att bara kunna sova utt, uppskattar såna småsaker sjukt mycket! Sen är det ju bara tre ynka fjutt-dagar i skolan sen är det påååsklov, wihoo!

/ L
1 Chardonnay:

skriven

Fin sida!

2 HELENASCITY

skriven

usch då =/