Sköndagidag

Ahmentjaa
Cosy-tuesday idag kan man säga. Blev klar med civilkurage-projektet på fotolektionen. Sen så traskade jag och Isabella iväg till badhuset för att ha lite "idrott". Blev inte så mycket ansträngande dock, vi sjönk ner i bubbelpoolen, sen solade vi lite och hann med en vända i vattenrutschkana också haha, kände mig som barn på nytt.

Sen så missade vi visst matten (ooops). Så jag trampade hemmåt på min kära cykel och ramlade inte en ända gång, trots haala trottoarer. Sen bjöd jag hit min lill-kusse. Jag hade lovat att slinga henne. Så vi fikade lite och jag slingade henne, det blev fint. Fick lite färg över så jag gjorde också några men dom syns inte..
Efter det har det varit P-L-U-G-G-A jag ar varit duktig och just därför tänkte jag belöna mig själv. Jag ska belöna mig med film, wiho. Hämta Andrea vid tennishallen typ åtta sen shoppa chirre och dirre, sen blire movietajm. Har laddat ner Pans Labyrinth, Saw V och Bangkok dangerous. Så nån av dem får det bli. Nu ska jag äta fläskfilé och potatisgratäng. Yummie.
Smell you later