Första advent

Första advent, sitter och myser med lussebullar och te för att få in feelingen. Lite seg i kroppen idag. Blev rätt sent igår, var väl hemma halv fyra..

Först firade vi morfar och åt svin gott. Jag åt entrecote, klyftpotatis och nån chilipeppar sås sen efter det blev det pannacotta med limemarinerade bär. DRÄGGEL.
När man hade fyllt ut buken lite och var spy-mätt så knallade jag ivägt till jonna. Jag, Andrea, Jennifer, Jonna och Sofia lyssnade gammal musik, sjöng och spelade kort. Fettis mysigt. Sen kom Frida och bella och joinade.

Vi drog vidare hem till Hampus, det var väl trevligt en liten stund, sen blev det lite kaos med intriger och tårar och skit hit och dit. Försökte styra upp det så bra som möjligt men det var ju inte det lättaste heller. Jävligt tråkigt när sånt tråkigt ska få hända och dra ner stämmningen.

Så jag och andrea och jennifer kilade därifrån och hittade visst Andreas som var ute och körde. Vi fick skjuts hem till Behm. Där hängde vi ett tag, pratprat och så allmän bra-efterfest-känsla. Trevligt folk och så. Men sen så fortsatte det att kaosa. (Kvällen kan fan beskrivas med ett ord och det är: kaos..)
Sen så lackade pappa lite och det fick bli taxi, igen. Fan vad dålig vana. jag dör. Är nog beroende. Taxiholic, haha nej men vatusan nu ska jag studsa iväg till mormor sen in till stan och träffa andrea och jonna tror jag. Ha det fint.
Love