This weekend

Söndags morgon. Jag är svin trött. Tror jag ska gå och lägga mig snart igen och kolla på nån bra film. Såg att nån ny fildelningslag börjar gälla första april så får väl passa på nu. Höhö. Har varit en trevlig helg som har gått ovanligt fort.

Fredag:
Jag, Sofia, Andrea och Jennifer fixade oss lite hemma hos Andrea. Sen gick vi alla fyra som bambi på hal is från Rosvalla till ringvägen och sen till Bella i Isaksdal. Det blev en lång promenix helt enkelt. Väl där var det lite tjejer, vi satte igång och fööööörade. Sen har jag ingen aning om vad klockan var men vi liftade in till stan med nån trevlig kille vars lillebror vi hämtade upp på vägen, han hade varit på konfirmations möte och andrea trodde han hade varit på disco haha. Älska missförstånd. Kvällen forsatte med ett besök på Kebabhouse, Sedan tillbaka till bella på lite efter-tjosan, bastu och lite så. Taxi hem vid halv fyra och somnade som en STOCK!Lördag: Mamma väckte mig vid tio, jag var död. Men Mamma jag och min käre moster åkte iaf in till stan för att hitta present till morfar som fyller nästa helg. Men vi hittade inget bra så vi gick och åt på OT's istället... Bearnaise un my heart. Sen till kvällen så var vi bjudna till Malin på middag i hennes nya hem. Det var fint och jag vill booo där. Det var väldigt trevligt med god mat, ännu godare efterätt, lite roliga telefonsamtal och massa prat.
TACK MALLAN, det får vi göra om!
Lite senare vid elva tiden så fick vi skjuts till harg. Eftersom vår kära lilla Urby skulle riva sitt hus eller nåt (tror det var i syftet ; en röjig fest). Vi rev inte huset. Men vi hade trevligt ändå. Iaf först. Sen vid halv ett fick mami hämta mig för jag hade fått lite för mycket i mig. Det var ju synd att det skulle sluta så men det är samtidigt tur att man har så underbara kompisar som rycker in. tacktacktack♥♥

Nope, här kan man ju inte sitta längre. Film, säng och något onyttigt kallar på mig.
Love