Om igår

Jahapp nu känner jag mig väl nästan som en människa igen. Efter dusch och mat och film. Nejdå men jag mår faktiskt bra såhär dagen efter. Hade så jääävla kul igår! Riktigt grym kväll faktiskt. Drog till andrea vid 5 för lite födelsedags-fika. Sen droppade det in lite släkt under kvällens gång.
Vid åtta var släkten borta och alla party-peppade tjejer dök upp. Lite häxor, djävlar, spöken och allmänt läskiga varelser. Vi hade det trevligt med singstar, bra musik och lite ölspel(som vanligt). Vid tio kom två taxi. Med lite dålig matte så lyckades det vara för få platser, så jag och amanda fick ringa en egen taxi och vänta ännu längre. kul.
Men väl på Birgers så var allt feting roligt. Bra musik, mycket folk och sånt där. Tog taxi hem och var väl hemma runt halv två kanske.. Blixten på min kamera gick sönder under kvällen, så fick inga bra bilder från birgers.. lite synd.Och nu har jag insett att det snöar ute. SNÖAR!! Det är inte okej. Men men, ska väl packa ner lite grejer i en väska eftersom jag (motvilligt) ska åka till Uppsala till mina kusiner.. Ni får ha en bra helg.