Om igår

Jahapp nu känner jag mig väl nästan som en människa igen. Efter dusch och mat och film. Nejdå men jag mår faktiskt bra såhär dagen efter. Hade så jääävla kul igår! Riktigt grym kväll faktiskt. Drog till andrea vid 5 för lite födelsedags-fika. Sen droppade det in lite släkt under kvällens gång.
Vid åtta var släkten borta och alla party-peppade tjejer dök upp. Lite häxor, djävlar, spöken och allmänt läskiga varelser. Vi hade det trevligt med singstar, bra musik och lite ölspel(som vanligt). Vid tio kom två taxi. Med lite dålig matte så lyckades det vara för få platser, så jag och amanda fick ringa en egen taxi och vänta ännu längre. kul.
Men väl på Birgers så var allt feting roligt. Bra musik, mycket folk och sånt där. Tog taxi hem och var väl hemma runt halv två kanske.. Blixten på min kamera gick sönder under kvällen, så fick inga bra bilder från birgers.. lite synd.Och nu har jag insett att det snöar ute. SNÖAR!! Det är inte okej. Men men, ska väl packa ner lite grejer i en väska eftersom jag (motvilligt) ska åka till Uppsala till mina kusiner.. Ni får ha en bra helg.

Grattis

Hola.
Uppdatering går lite sådääääär. Har haft mycket annat för mig... Och idag är det ingen vanlig dag, för idag är det ANDREA's FÖDELSEDAG! Alla grattis till henne, som äääntligen får känna på livet som sjuttis!!


love you♥Japp så nu ska jag i en liten hast bränna ebn skiva, för ikväll blir det firandes. Först tjejerna hos Andrea sedan Birgers och Halloween-party. Hoppas på en bra kväll. Nej nu ska jag plocka ihop mitt pick och pack och dra sen. Hadet fint. Püss

Jag har ont i huvudet.
Jag är specialist på att klaga.
Det jag irriterar mig mest på just nu är mig.
 
-Tänk P-O-S-I-T-I-V-T

In the studio


Robin langar duktig fotograt/redigerare. Lollan bidrar med extascy-pupiller och damp-hopp. Agnes och Emma kör på hård attityd.

Bloody lolieAsså något har hänt! Vaknade lite smått blodig imorse. Kolla liksom.
Halloween is comming up... ;)

Numbers

  • 129 dagar kvar till my B-day. myndig it is ♥
  • 62 dagar till Julafton
  • 9 dagar kvar till studiebidraget rullar in (tar säkert slut samma dag)
  • 2 dagar kvar till det efterlängtade och välbehövliga lovet.

Poesi vs. Ordbajseri

Idag hade vi poesi/lyrik dag. Det var okej. De som höll i det hela var riktigt duktiga. Tycker dock att de skulle ha hållit föredrag eller något i stället för "workshops", Som sagt de kan ju det där så de kan ju hålla på med det. Själv känner jag mig inte så särskillt upplyst eller inspirerad...  Jag är bättre på ordbajseri. Wordpooing.
I korrekt tempus: ordbajsa. för det är vad jag håller på med just nu, jag är fan riktigt bra på det. Säga saker som inte är intressanta överhuvudtaget.


Poeter pratar poesi
Pennan, pappret& publiken
Plus poänglösa punchlines
Predikar på pubar, pluggar politik
enbart problematik
Puckade, pantade pretton.
Lollan listar listiga lines
Lär lite, låtsas luska.
Löjligt långdraget.
Ledsnat för länge sedan.
Lätt.


Lika bra att sluta nu. Annars får jag ju en stor hög av ordbajs här, vilket inte känns så fräscht.


Jag vill ha pengaaar

Jag har ett TOTALT ointressant liv. Så känns det just nu, jepp


  1. Jag hatar skolan. För mycket att göra och inget går bra. Jag är trött hela tiden, kommer försent hela tiden. Är nog egentligen trött på my lack of motivation just nu men det är skönare att skylla på skolan. (t.ex. På onsdag- poetry slam work shop står på schemat.. ) What? Why? Lärarna tänkte: "nu tvingar vi massa elever att skriva varsin dikt, sen skryter vi om hur kreativa och duktiga de är" Hmmm, jag suger på att skriva något som har mening eller låter vackert. För mig är en dikt typ "det är sol, jag vill ha en pool". Överlåt dikt-skriveriet till de som kan det och gillar det. Motivation var det ja...
  2. Jag är pank, jämt och ständigt. Kan inte minnas senast jag hade pengar. Vem fan klarar sig på 1050 kr i månaden? GE MIG ETT JOBB!
  3. Jag är desperaat, ge mig ett jobb, ge mig ett jobb, ge mig ett jobb. Vad som helst! När som helst! På vilka villkor som helst, bara jag får pengar. Någon som söker en toalett-städare nattetid? Jag ställer upp...

Idag har jag gått i skolan till klockan HALV FEM vilket jag även ska göra imorgon. Någon som är avundsjuk? Det ända bra jag kan tänka på nu är att det är lov nästa vecka och hur för förföriskt gott det var att äta marängsviss i kopiösa mängder nyss. Nu kan jag dock inte resa mig upp för jag är så mätt. Antar att jag får sitta kvar här ett tag till. Jag ska googla på poetry slam och läsa om meningen med livet på filosofiforum.se
Adjö