Bed-time

Efter skolan åkte jag till stenkulla konditori och köpte lite fika till mig och Andrea. Bland annat nån vanilj-grädd-bulle som var dööö-god. fettfettfett. Vi spenderade eftermiddagen hos andrea ochgjorde inte så mycket, fikade. Lekte lite med ett förstoringsglas. Jag vet inte om det var för att vi var trötta eller för att våran humor är så dålig men det här var iaf extremt roligt:

(usch vet egentligen inte varför jag delar med mig av detta, men det är värt ett garv)


Efter en fikastund så åkte vi och fynd-shoppade liteee. Det blev lite allt möjligt, sjal, skor tröja bla bla bla inget rå-intressant dock. Men det är bra att fylla på garderoben ibland .

Sen så skulle vi på nåt "mode-visnings-liknande", men det var väl ingen höjdare direkt.. Det fanns godis och lite annat smått och gott så det var väl det som var mest värt på det där stället. Sen var det lite random brudar som ville att man skulle köpa smink och hudvård för dyra pengar, men inget sånt blev det. En snabb tripp till donken innan det stängde och sen hem.
 

(otroligt att jag lyckats tanka in så många bilder idag.)


Nu ska jag läsa ut min bok (bara 40 sidor kvar) Sen slumra in.
Natti

Cash is king

Jag slänger mig runt lyktstolpar ibland. Haha det är en rolig bild, speciellt CP-foten..
30:de idag, equals pengaaaar. Bra skit!

foto: johan andrén

Intriger

I finally made it. Tjalalaa nu har jag lyckats ladda ner och installera PhotoShop, heeelt själv (med lite hjälp av Johan, okej då). Känns bra. nu ska jag bara lära mig hur man gör också eftersom jag är helt lost, men det är ju därför man har nytta av Foto A. Great lollan.

Dagen i sin helhet har väl varit rätt normal förutom en rätt lång diskussion som innehöll en talking stick i form av en groda och en hel del erkännanden. Tydligen är klassen lite väl uppdelad och bla bla bla. Visst finns det alltid olika grupper i klasser. Så har det alltid varit och kommer alltid vara, men tydligen var det lite väl negativt nu och tjosan hejsan. Har själv inte märkt något av det på ett negativt sätt men det var det tydligen andra som hade gjort. Var ju trevligt att höra folks åsikter och så men tyckte faktiskt inte vi kom fram till något. Men det kanske inte var meningen? Jag vet inte, känns iaf lite mer clear in the air efter att man fått veta vad folk tycker och tänker.
Även om det inte alltid är positivt och man själv inte alltid håller med. Ärligt talat så bryr jag mig inte heller så mycket om vad folk tycker om mig som person eller what so ever, men om nån trycker att jag är dryg eller tar illa upp på något jag gör/säger så vill jag gärna att man säger det till mig personligen, på en gång..
Vi har ju gått i samma klass i över ett år så borde ju inte vara några problem. Meeeen nu är det ju så att om det nu är någon som tycker att jag verkar går in för att vara elak så kan jag ju säga; NEWSFLASH- oftast är det så att det inte ligger något i det och antagligen menar jag inget illa om jag nu verkar dryg(?), och jag har faktiskt aldrig gått in för att vara dryg på en enda lektion heller, chockande eller hur? Nej men allvarligt, jag skulle aldrig tycka att nån var dum i huvudet för att den svarade fel på något. Långt därifrån!
Jag själv säger ju så mycket jag kan och skiter i om det blir fel eller inte. För jag bryr mig inte om nån skulle tycka att jag var korkad. Så pass mycket självkänsla har jag och jag vet att; om man inte yttrar sig, frågar eller startar diskussioner så lär man sig ingenting. Ja men alla är vi olika så det får man ju också acceptera. Men så känner iaf jag.

Senare; Andrea och jag kände att vi inte behövde vara på hela körkortsteorin så vi drog ner på stan efter ett tag. Kollade runt lite och tog en fika med Gabriella, Vickan och Emma. Det var mysigt. Men pallade inte vara kvar så länge dock. Så sen cyklade vi hemmåt och jag har gjort ingenting.
Nae nu har ju idol börjat. Så jag ska göra min plikt och hålla tummarna för Anna och spana efter folk jag känner i publiken.
tack för mig, puss hej

he regresado

Trött trött trött, men nu är jag iaf hemma igen efter södertälje trippen. Päronen hämtade mig så jag slapp åka tåg eller buss, det var tur hade somnat på tåget och glömt att gå av annars. Somnade nämligen i bilen. Igår så kollade vi film och hade det allmänt trevligt med godis och så, och idag har vi gjort så lite som möjligt. Gick och åt lunch med rasmus och philip visserligen men har varit så trött så jag inte ens var hungrig, kände mig nästan illamående faktiskt.
Men i alla fall, nu är jag hemkommen igen och tänkte inte göra någon större nytta, film och glass får det bli.
Well I'm off. Ha det!

På väg..

Godmorgon.
Ska alldeles strax slänga mig på bussen till stationen och ta tåget till södertälje. Igår så blev det först ett litet gathering hemma hos andrea, Sofia och stephanie var där och även Gabriella kom förbi en snabbis. Tog taxi till stan och dök in på nåt slags förkrök. Det var visserligen trevligt men mest killar dock och alla verkade ha nån dialekt av nåt slag.. Sen när våra kära myndiga vänner skulle på krogen så avlägsnade vi oss därifrån. Hände väl egentligen inte så mycket mer den kvällen. Förutom lite ätandes på kebabhouse. Det var nog min roligaste vistelse där i alla fall. Sofia och Andrea var över-sociala och lärde känna personalen och andra som råkade vara där. Haha, vi måste varit skit jobbiga men det var riktigt kul. Särskillt när sofia började prata med nåt fyllo som om han vore hennes pappa..
"men pappa gå hem nuuu, du skämmer alltid ut mig när jag är ute" Ja herregud, sen vid halv två så drog jag och stephanie hem. Tråkiga som vi tydligen var. Men kändes ändå som att det inte skulle hända något mer den kvällen.. Så där nu måste jag nog faktiskt ge mig av om jag ska hinna med tåget. Ha en fortsatt trevlg helg.


Kyss

I love you


"When true friends meet in adverse hour;
'Tis like a sunbeam through a shower.
A watery way an instant seen,
The darkly closing clouds between."

- Sir Walter Scott

Friluftsliv

Jahapp då var man hemkommen från the woods nu rå. Det har faktiskt varit en riktigt trevlig dag. Dock kunde vädret ha varit lite bättre och så gick min grupp vilse under en tipspromenad.. Men såna smällar får man väl ta. Det kompenserade sig när vi fick bygga ett vindskydd av slanor(?) Va fan e slanor liksom, jag hade skit kul och tyckte att vi skulle bygga ett vindskydd av slynor istället! Sen gjorde vi upp eld och lagade tacos på stormkök. Så trevligt så. Plus att man får vara hur ful man vill när man är i skogen, och jag gillar att vara ful så det gjorde det hela ännu bättre! Bussen for hemmåt mot civilisationen vid kvart övert två, och vid det laget så var man ju obeskrivligt trött. Somnade nästan på bussen. Skönt att vara hemma igen och skönt att få duuuuuschaaa. För man blir så äcklig av skogen, jag inbillar mig att det är massa osynliga små kryp i håret och så, plus att man luktar brandrök efter att ha gjort upp eld. Så studsade in i duschen fortare än kvickt.

Blir dock inte Södertälje idagens. Changed plans. Bjuder på lite ugly-pics från dagen dock. Enjoy yourselves:

Alessandra& Agnes proudar utanför vindskyddet.

Flintis lollan aka cancerbarnet lagar tacos.

Några random klass-muppar in da woods.

Så nu skall jag icke besvära med fler bilder. Ha en trevlig fredag.
Love
LovisaFin Höstdag

Fint väder idag då. Riktig höst, klart men kallt & jag gillart.
Glömde bort att jag skulle till skolsyster idag dock. Hade fått ett litet brev med vip-inbjudan dit men glömde bort det. Eftersom min kalender har varit borta, så jag skyller allt på den. Dock så fick vi ett kärt återseende idag för Alessandra hittade den åt mig. happiness.
Så nu är allt som det ska igen med kalender på plats hos Lovisa som lider av en lätt pre-alzheimers.

Efter skolan så mötte jag Gabriella och Andrea i stan och vi gick och fikade, Victor kom och joinade också. Och efter det hjälpte vi honom att leta jeans.
Själv är jag är FORTFARANDE pank, fick dock lite bidrag av madre idag så jag hade råd med fika, foundation och donken. För jag och Andrea köpte nämligen take-away donken och gick till ett lämpligt litet berg, myste i solnedgången och fettade. Vi blev inte så långvariga med tanke på alla mygg (borde inte dom dött redan, mygg-säsongen är väl över?) och sen sjönk ju solen, så då blev det kallt höst väder utan sol. Då var det inte lika trevligt längre så vi cyklade hem.
 

ute-fika

..och lite utomhus ätande, gäller ju att ta vara på det vackra vädret.

Stannade på vägen hem och köpte lite grejs till morgondagen. Friluftsliv står på schemat. Bygga vindskydd och laga mat på stormkök. Låter inte så Lovisa-aktigt men det kan säkert bli mysigt, om vädret är på vår sida förstås.. We'll see.

Men nu ska jag lägga mig och tvångsläsa min äckliga bok som ska vara utläst på onsdag. Har iaf läst mer än halva nu så börjar se ljuset i slutet på tunneln.
Och helgen, det blir södertälje för min del.. Skulle ju egentligen kolla lite animeradefimer med min grupp i filmkunskapen imorgon och gå på stan med mamma på lördag och kolla skor. Meeeen det får bli en annan gång och jag har kommit på en nödlösning på filmgrupps-problemet också, så alla blir nöjda och jag får träffa min bäbis som jag inte har gjort på typ två veckor nu.
Nice nice. Det var allt. Püss
Lovisa