Fin Höstdag

Fint väder idag då. Riktig höst, klart men kallt & jag gillart.
Glömde bort att jag skulle till skolsyster idag dock. Hade fått ett litet brev med vip-inbjudan dit men glömde bort det. Eftersom min kalender har varit borta, så jag skyller allt på den. Dock så fick vi ett kärt återseende idag för Alessandra hittade den åt mig. happiness.
Så nu är allt som det ska igen med kalender på plats hos Lovisa som lider av en lätt pre-alzheimers.

Efter skolan så mötte jag Gabriella och Andrea i stan och vi gick och fikade, Victor kom och joinade också. Och efter det hjälpte vi honom att leta jeans.
Själv är jag är FORTFARANDE pank, fick dock lite bidrag av madre idag så jag hade råd med fika, foundation och donken. För jag och Andrea köpte nämligen take-away donken och gick till ett lämpligt litet berg, myste i solnedgången och fettade. Vi blev inte så långvariga med tanke på alla mygg (borde inte dom dött redan, mygg-säsongen är väl över?) och sen sjönk ju solen, så då blev det kallt höst väder utan sol. Då var det inte lika trevligt längre så vi cyklade hem.
 

ute-fika

..och lite utomhus ätande, gäller ju att ta vara på det vackra vädret.

Stannade på vägen hem och köpte lite grejs till morgondagen. Friluftsliv står på schemat. Bygga vindskydd och laga mat på stormkök. Låter inte så Lovisa-aktigt men det kan säkert bli mysigt, om vädret är på vår sida förstås.. We'll see.

Men nu ska jag lägga mig och tvångsläsa min äckliga bok som ska vara utläst på onsdag. Har iaf läst mer än halva nu så börjar se ljuset i slutet på tunneln.
Och helgen, det blir södertälje för min del.. Skulle ju egentligen kolla lite animeradefimer med min grupp i filmkunskapen imorgon och gå på stan med mamma på lördag och kolla skor. Meeeen det får bli en annan gång och jag har kommit på en nödlösning på filmgrupps-problemet också, så alla blir nöjda och jag får träffa min bäbis som jag inte har gjort på typ två veckor nu.
Nice nice. Det var allt. Püss
Lovisa