Intriger

I finally made it. Tjalalaa nu har jag lyckats ladda ner och installera PhotoShop, heeelt själv (med lite hjälp av Johan, okej då). Känns bra. nu ska jag bara lära mig hur man gör också eftersom jag är helt lost, men det är ju därför man har nytta av Foto A. Great lollan.

Dagen i sin helhet har väl varit rätt normal förutom en rätt lång diskussion som innehöll en talking stick i form av en groda och en hel del erkännanden. Tydligen är klassen lite väl uppdelad och bla bla bla. Visst finns det alltid olika grupper i klasser. Så har det alltid varit och kommer alltid vara, men tydligen var det lite väl negativt nu och tjosan hejsan. Har själv inte märkt något av det på ett negativt sätt men det var det tydligen andra som hade gjort. Var ju trevligt att höra folks åsikter och så men tyckte faktiskt inte vi kom fram till något. Men det kanske inte var meningen? Jag vet inte, känns iaf lite mer clear in the air efter att man fått veta vad folk tycker och tänker.
Även om det inte alltid är positivt och man själv inte alltid håller med. Ärligt talat så bryr jag mig inte heller så mycket om vad folk tycker om mig som person eller what so ever, men om nån trycker att jag är dryg eller tar illa upp på något jag gör/säger så vill jag gärna att man säger det till mig personligen, på en gång..
Vi har ju gått i samma klass i över ett år så borde ju inte vara några problem. Meeeen nu är det ju så att om det nu är någon som tycker att jag verkar går in för att vara elak så kan jag ju säga; NEWSFLASH- oftast är det så att det inte ligger något i det och antagligen menar jag inget illa om jag nu verkar dryg(?), och jag har faktiskt aldrig gått in för att vara dryg på en enda lektion heller, chockande eller hur? Nej men allvarligt, jag skulle aldrig tycka att nån var dum i huvudet för att den svarade fel på något. Långt därifrån!
Jag själv säger ju så mycket jag kan och skiter i om det blir fel eller inte. För jag bryr mig inte om nån skulle tycka att jag var korkad. Så pass mycket självkänsla har jag och jag vet att; om man inte yttrar sig, frågar eller startar diskussioner så lär man sig ingenting. Ja men alla är vi olika så det får man ju också acceptera. Men så känner iaf jag.

Senare; Andrea och jag kände att vi inte behövde vara på hela körkortsteorin så vi drog ner på stan efter ett tag. Kollade runt lite och tog en fika med Gabriella, Vickan och Emma. Det var mysigt. Men pallade inte vara kvar så länge dock. Så sen cyklade vi hemmåt och jag har gjort ingenting.
Nae nu har ju idol börjat. Så jag ska göra min plikt och hålla tummarna för Anna och spana efter folk jag känner i publiken.
tack för mig, puss hej
1 sandra:

skriven

hej skulle du vilja rösta på denna bild mamma gjort på mig :)? skulle vara jätte snällt! + du kan även vinna en nya mobil telefon om du röstar! inte dumt va? http://microsites.nokia.se/6220/view.php?id=5207315 , kram!