Youknowhowwedoit

Jag har ingen aning om varför jag är vaken redan. Börjar skolan tio. Såhär ser planerna ut inför den närmsta tiden:
  • Idag Valborg. Håller tummarna för vackert väder och en bra kväll
  • Imorgon Uppsala. Diverse sälkt och förhoppningsvis en sväng på stan
  • Söndag Paris. Strosa på gator, se staden.

Det blir nog bra kan jag gissa!
Jag älskar det här våriga vädret. Solen lyser rakt på mig när jag sitter här i min ensamhet och käkar våfflor. Jag vill bara vara ute och gå. Eller cykla, för jag gillar inte att gå. Rekommenderar en cykeltur idag, haha. Det är underbart att leva, sant så sant.  Trevlig valborg.

Longing for Some Sunny Delight

Idag sa jag upp mig. Javisst och det känns förträffligt måste jag säga.

Skoldagen har inte heller känts så väldigt utslitande, slutade klockan 13.

Har hunnit städat och röjt lite i mitt rum efter det. Behövligt visserligen, men jag har en stark av att det kommer se ut som en krigszon snart igen ändå... Som alltid.

Jag har kommit fram till att jag måst flytta. Nånstans.. Nånstans där de säljer Sunny D juice. Anledningen är att jag har blivit helt frukost-omotiverad. Mjölk

är äckligt på morgonen, kaffe blir jag mätt på, alla juicer som säljs innehåller antingen fruktkött eller så smakar de plast och konstgjorda smakämnen.

Blä. Frulle är ju ändå det viktigaste målet på hela dagen och bla bla you-know-the-story.. I värsta fall får jag väl bli återleverantör själv, och öppna en juiceshop. Kanske till och med en online-juiceshop. Så behöver jag inte bli begränsad av geografin heller.. Bra idé fan, riktigt bra..


happy on a yellow thing

I'm off for some avskedspappers påskrivning. ciao

Söndags sysselsättning

Jag och Lindau drog oss in till centrum, njöt av solen, köpte take away på Donken och intog Klockberget. Premiär för i år! Mysigt, sen satt tydligen min kära syster där med sina kompisar också, känns ju lite sjukt att man kan springa på henne här i krokarna nu, men bra! Sen blev det kaffe på andrea's balkong och nu laddar jag inför jobbet. Åh så kul.. Yeye hoppas ni fria, ickeslavande människor gör något roligare.


cphanden och lindau på klockis

Swedish sexy girl

Donkeeen

Heidi wants you to fuck off

My gorgeous bike. 

Simma lugnt

Solsken

Här ligger jag på gräsmattan och umgås med morgonsolen. Nu har vi fått hem storasyster och familjen är återigen komplett.
Okej för den som är intresserad så firade vi hallon i fredags(bilder på face), lördag inget speciaaal och idag ligger jag här, inga planer förutom jobb mellan 17-21. Ta vara på solen nu. Adjöken

Kortfattat

Idag köpte jag en laptop.. En liten jävel som jag skriver på just nu. Jag var ledig så jag och papi åkte till norrköping och köpte den.. Nice. För övrigt har jag adhd och hoppas verkligen att kläderna jag har beställt hinner komma tills imorgon. annars vet jag inte vad jag ska ha på mig när vi firar att ett Hallon blir myndigt imorgon. Äsch har inget kul att dela med mig av. Ha det fint

Impuls

Allt i min garderob är fult, det brukar visserligen inte gå så bra för mig när jag beställer men jag gjorde ett försök iaf..
Har ju CSN-kort och 10% rabatt så why not.

Kort Skoldag

Helt oförberett så slutade jag klockan halv elva idag. Skönt! Jag kom till skolan, gjorde övningsprovet i Nationella English B sen vips så var det inget mer. Gympan inställd och matten slapp vi undan. Eller mjaa, vi fick ta hem och räkna så vi slapp ha hål i fyra timmar, så synd att mina böcker inte är hemma då.

Hojen är färdigmålad. Den ska bara torka sen kan jag susa iväg med den. Mamma och jag har ätit lunch. Nu tänkte jag faktiskt gå och sova ett tag, hade lite sömnproblem igårkväll så kan ju ta igen det nu.

På tal om igårkväll så blev det aldrig någon picknick. Visst var det fint väder, men skenet bedrog vill jag lova för hur mycket solen än sken så var det vidrigt kallt. Istället så hängde jag, Andrea och Joline, Orre och Peter hemma hos sistnämnda. Oskars vattenpipa har nu sett sina bästa dagar, den kraschade i balkonggolvet, vi hann tog en tur till Donken också. Det satt fint, som alltid. Älskar nyttig mat verkligen.My bicycle is turning baby blue, the color sticks my hair like glue.Dios mio. Första vändan med cykelmålning är avklarad. Det tog väl några timmar sådär. Fingrarna är blå, håret också för den delen. Och så måste jag göra samma sak en gång til! Ett jävla evighetsgöra rent ut sagt. Ger man sig in i leken, får man leken tåla, som man brukar säga.
Det är ju inte så att någon har tvingat mig att måla cykeln precis. Och det kommer faktiskt mycket positivt med att måla den också, 1.) Den blir snygg. 2.) Jag har skapat lite grannsämjan, eftersom alla tydligen vill prata lite när de går förbi någon som målar en cykel. 3) Totally unique bicycle Sven! Lolie loves mångfalden bland cyklar. Gamla, nya, stulna, handmålade, gröna& sportiga..
Neeeeeej förlåt flummade ur lite, hippie slut. (Försöker bara peppa mig själv till att orka måla en omgång till)
Nu ska jag äta lite, sen picknicka med Joline och Andy by the shore, romantiskt jag vet. Ha det så bra i vårsolen!