Gråt inte över spilld mjölk

Klantig är intatuerat på min hjärnbark och otur förföljer mig vart jag än går. Tänkte på det nu.. efter att ha spillt ut ett glas mjölk.
Jag har tyckt att den här dagen varit fullkomligt normal, som vilken annan dag som helst egentligen, varken sämre eller bättre. Men vid vidare eftertanke så.. Avgör själv; ett urdrag från min dag.

→Vaknar, kliver på ett örhänge. AJ godmorgon..
→Dregglar tandkräm över mobilen.
→Cyklar iväg, upptäcker att jag har lufttomt bakdäck.
→Glömmer plånboken..
→Åker hem på lunchrasten för att hämta plånboken... glömmer då istället nyckeln i dörren!!
→Chansar på att köpa en festis med ny smak.. Den visar sig smaka som gräslök
→Nu, kväll, trött, spiller självklart ut ett glas mjölk.

Säkert hänt mer som jag inte ens kommer ihåg. Detta kanske skulle varit den hemskaste dagen i livet för någon annan, för mig är det vardag. Jag marknadsför verkligen mig själv ypperligt.

Men dagen har inte bara bestått av att jag klantat mig. Jag och Andrea var på bio, Beck I stormens öga, helt okej film. Nu vill jag sova. Imorgon åker denna lilla laptop in på lagning. Får se hur lång tid det tar då, med min vanliga tur. Godnatt

Celebrate good times, come on!

Pics från ståhejet som ägde rum i fredags.Lugn Lördag

Igår var en riktigt lyckad kväll. Härlig lokal som jag inte ens visste om att den existerade. Konstigt med tanke på storleken av staden Nyköping.. Det var rätt mycket folk mot kvällens slut, billig bar och en trevlig middag i början av kvällen. Tog lite bilder men jag orkar inte resa mig och ta fem steg för att hämta den. Tyvärr. De dyker nog upp imorgon.

Idag har vi gjort nada. Kollat en beck-film och ätit. Nu ska jag återgå till mitt kaffe och min man. För övrigt ska jag hälsa så mycket från Emil the man. Ha en trevlig lördag! puss o gull

frr- frr- frreeedag

Ska åka iväg för att fira Sofia och Jonna om ett tag. Först middag sen, parteeey. Det blir röj, det känner jag på mig. Ha en fin kväll! Ciao

Bulle & Brudar

Hamnen var (som vanligt) trevlig igår! Ett säkert kort det där asså..
Idag hade jag en kort skoldag. Tur var ju det eftersom jag var trött som John Blund med en överdosering av sömnpiller eller nåt liknande.
På hålet fikade jag med Isabella och Sanna. Jag tröck i mig en enorm blåbärs-bulle och kaffe. (Socker+koffein=pigg pigg igen).
Med all min nyinvunna bull-kaffe-energi tog jag mig till stan och träffade Joline. Köpte en blus, en blå. Fin var den. Lite lovisig sådär..

B I L D E R P Å B U L L E O C H B R U D A R

Jag saknar emil..

Åker till hamnen, det är ju där vi hänger uppenbarligen.. Ciao


Tråkigt väder.

Soovit länge idag. Riktigt skönt, Börjar ju inte förrän tjugo i ett så jag har ingen brådska. Igår hade vi lite tjejmiddag i hamnen, med goodie foodie och sedan lyssnade vi på Gold som spelade. 

 


Ja men visst. Vid tjugo i ett så är det mentors tid som gäller sen knåpa på projektarbetet lite. Sen är det över för dagen. Vet dock inte vad jag ska hitta på efter det.. Det här vädret är ju jävligt omotiverande.. Möjligen kan man ligga inne under världens fetaste täcke, isolerad och kolla film, men det känns lite dystert.

Spillerill nu ska jag äta frulle. Ha en trevlig onsdag! Peace

First day at school

Jag har överlevt den första skoldagen. Slutade fyra. Men tiden gick fort så det gjorde inte så mycket. Imorgon har vi sovmorgon igen, men allt har sin baksida så självklart slutar vi fyra då också. Projektarbete dagarna i ändå, men då kanske man kommer igång på riktigt i alla fall!

Sen blev det stan med Joline och Gabriella. Sedan fika med Andrea. Inhandlade en ny plånbok. Sen letade jag och Andrej resa.. Till varmare temperaturer.. Vore skönt. Får se vad vi kan skaka fram. Men nu ska jag äta glass och duscha. Inte samtidigt dock för det verkar svårt. God kväll.