gott nytt

Taggitaggtagg. Hoppas ni alla får en lyckad nyårsafton♥


städmani

Här sitter jag i mitt nystädade rum. Det är vad jag har åstadkommit idag! Inte bara det utan också Matildas rum, badrumet, hallen uppe och nere och till sist den lilla fågelburen! Det blev uppskattat! Men nu när jag tänker tillbaka på det så kan det inte ha varit jag, jag måste varit besatt av nån pedant demon..

Efter städandet tjoffade jag en sväng till stan med andrea. Nu ska jag bara vila och vänta på morgondagen. Det här jävla decenniet måste ju ta slut snart, eller vad säger ni?

Bjussar på två nyårsbilder, en från och en från 2007/2008 och en från 2008/2009

stressed out?

En liten tanke, eller snarare önskan, dök upp i mitt lilla huvud igår när jag skulle försöka sova. Vilket inte gick så bra eftersom några idioter sköt raketer precis utanför mig (hallå! kan ni hålla er till nyår?).

Tanken var- I framtiden; tror ni man kommer kunna dela på sig då? Inte klona sig utan liksom "dela sig" så man kan vara på fler ställen samtidigt? Det borde ha prioritet på alla upfinnares att-göra-listor. Jag känner att jag skulle behöva det. Det skulle minska stress något enormt vilket i sin tur skulle minska antalet dödsfall i genren hjärtstillestånd, hjärtinfarkt och allt annat skit.

Man skulle hinna göra allt och träffa alla man ville också, innan man dör (av en  icke-stressrelaterad orsak). Jag tycker det vore bra!

Igår var jag i Stockholm igen (där är det sjukt mycket stress, många skulle nappa på min idé där). Lite drama när vi skulle åka hem och tåget brann.. Vi blev försenade lite mer än 1h. Nu ska jag sluta skriva, ingen orkar läsa såhär mycket. Sticker till stan snart och plockar med mig Andrea på vägen. Det blir mysigt. Puss på er!

night at the movies

Hola amigos. Ligger och samlar krafter för att resa mig upp. Jag ska nämligen på bio and restaurant with gabrie sen. Avatar blire kl 21 ikväll.

Igår stack jag, Andrea och Frida till Stockholm. Handlade nyårsklänning och lite annat snyggigt. Sen gled de andra hem och jag gled till Emil. Myselimysdag.

Och ja, idag är jag trött har väl egentligen inte sovit jättebra på länge... Först julafton, sen juldagen, sen upp till estocholmo och ja ni fattar själva. Därför blir nog bio perfekt för mig ikväll! Sådääär; nu har jag samlat krafter för att resa mig upp också! pusshej

swing along

Här sitter jag alldeles ensam och laddar inför kvällen med lite crunk. haha, hård brud! shotsshotsshots det är jag och lil jon i ett nötskal wohaa.

Jag är pepp. Borde egentligen inte dricka kanske, försöker komma på lite anledningar.. Jag har hittat en anledning... håll i er
SLUTSATS: jag är inte vidare attraktiv när jag dricker. De här är från kreta.. Stackars emil.

Hur som haver så räckte inte den adnledningen ikväll så nu sticker jag till Gabrilove och sen vidare ut för en helkväll. Puss adjö!

merry xmas

God jul som sagt, hälsar jag och min spelande tomte. Jag har fått ett finigt halsband abv min syster. det kommer fån marocko och det för med sig lycka. Ta hand om er♥

jullov

hallå där kött och blåbär. Nu är det jullov, känns ju sweeet! Igår hade vi en utomordentligt trevlig middag och julklappsutbytning hos Louise. Kvällen var kul med ett skönt gäng brudar, god mat i överflöd och roliga rim(lite wine-o också, såklart)! Sånt gillar vi.

Sen fick det bli krogen och avslutningsvis så drog jag mig till harg. Well det var  det. Nu ska ni få se lite bilder från torsdagens studentgalej!


masqueradeIkväll kör vi fullt ut!
Puss och kram och tjollahopp tjollahej tjollahoppsansaaaa!