Hanna 18

Lite bråttom just nu. Om tre kvart ska vi vara hos hanna och jag ser ut som en uteliggare. Även igår var vi hos Hanna och firade hennes 18 års dag mys mys. orkar inte skriva så kvällen får tala för sig själv i bilder.


Ikväll blir det temafest, glitter och glamour. Därför måste jag rusa iväg nu och bli lite glamourös. Ha en fin kväll!

Onsdag

Skola, jobb och en fika på Voyage med Gabriella. Ungefär så dagen har sett ut för mig. Känns inte som jag har så mycket fritid för tillfället, så det var skönt att få lite quality time med Gabriella.
Imorgon är det sovmorgon och det känns som att jag kan vara värd det. Nu är det bara drygt en månad kvar tills vi åker till Benidorm också. Ska bli så skönt med sol och värme!


Nu ska jag faktiskt koncentrera på mitt psykologi arbete som jag skjutit upp lite. Får väl ägna det nån timme. Sen kallar sängen på mig. Ha det gött!

Klotter.Jag fastnade visst i Photoshop.. Rita är ju så kul. Det är semeldagen, jag har ont i fötterna, har tillbringat lite för mycket tid vid mitt tangentbord den senaste tiden (uppsatser hit och dit),  Jag känner mig sliten och mitt hår har krullat upp sig. Finns det nåt jag har missat i bilden eller? Naeee, en bild säger helt enkelt mer än tusen ord. Psykologin får göras imorgon. Nu ska jag provsmaka bullar som min mamma har bakat till min födelsedag. För jag fyller faktiskt år om precis en vecka.
tjohej!
pusspådej!

Fettisdagen

Har inte fettat alls mycket idag, trots att det är idag man borde. Skrev uppsats i skolan, jobbigt. Jobbade första gången också. Gick helt okej, var inte så mycket att göra.. Dock får vi se hur länge jag blir kvar.. De har schemalagt mig enbart på helger under Mars trots att jag sa att jag ville jobba vardagar, eftermiddag! Ville inte droppa bomben idag när det var första dagen, det skulle gå ungefär så här antar jag:

Lovisa: Ehmm asså jag fyller år den 4e.. så skulle vilja vara ledig 6e-7e, sen har jag fest den 21a så skulle vilja vara ledig de 22a. Sen den 31a åker jag till spanien och blir borta i en vecka  öhm. går det bra eller?

McDonalds: Öh tror du det själv eller din lilla bajsunge. Nu får du jobba utan lön varje helg tills du dör för att du var så dum och frågade. SLAV!

Lovisa: Okej..


Nej men seriöst. Jag är ung och lever för helgerna! Råkade börja i en månad när jag har rätt fullt upp. Min pojkvän råkar bo i Södertälje så helgerna är vår enda chans att ses.. Så om inte jag och Ronald McDonald kommer överens så får jag väl säga upp mig och fortsätta leva fattig. (inte för att Donken är en guldgruva men iaf lite tilskott i kassan..)

Well well, ska börja knåpa på mitt ena psykologi-hemprov nu tänkte jag.. Ha det fint gott folk och Grattis Vickan o Danne till förlovningen. Alltid härligt med lite kunglig kärlek. Puss!

Det är en smula rörigt just nu

Jag är förvirrad.. Och stressad.. Det är ingen bra kombination. Har börjat drömma mardrömmar också. De gör mig ännu mer stressad och jag håller mig uppe längre om kvällarna. Equals för lite sömn. Hoppas att det försvinner så snart som möjligt.

Idag har jag skrivit en uppsats om idé- & kulturhistoria. Jag ska alldeles strax börja med min bokanalys där jag ska jämföra två böcker. Sen förbereda mig lite för den orsaksutredande uppsatsen som är imorgon. Göra två hemprov i psykologi.. Plus att jag ska jobba tre dagar den här veckan. Fy fan. På fredag kommer jag verkligen vara värd ett glas vin.. Eller två. Vi firar Hanna då så det blir förhoppningsvis ännu fler... alcohoe.

Tjollahopp. Gladare miner har man tidigare skådat i mitt lilla nylle, vill jag lova! Jag får faktiskt inte ut något mer av att skriva här, får väl sätta igång med det som ska göras istället. Blir ju inte lättare för att man skjuter upp det.. Ha det fint ni som fortfarande har ett liv som inte kretsar kring olika "måsten".

Slut på lovet

I fredags gjorde jag något som jag inte gjort på flera år! Jag byggde bilbana, sen körde jag såklart också och det var väldigt roligt. Hallon mekade med banan och jag körde runt,runt,runt... Kände mig som barn på nytt. Lördagen ägnade vi till en början åt musik hemma hos Rasmus, som följdes av middag hemma hos Emils pappa och kvällens sista stopp fick bli åter hos Rasmus. Hans mamma fyllde så det var lite galej där. Jag och Emil köpte fina tulpaner och stannade där hela kvällen medans de andra i vår ålder drog ut på krogrunda. Men jag tycker det är trevligt att florera runt på födelsedags-tillställningar så mig gick det ingen nöd på!

Idag vaknade man upp med vinter utanför fönstret. Varför kommer snön nu? Borde den inte förstå själv att den inte är välkommen. Den skulle ha kommit i december ju, men det är svårt att ge order till vädret så man får väl bara gilla läget.

Så nu är sportlovet slut och imorgon börjar skolan igen, hoppas att jag inte missat allt för mycket när vi var i Barcelona.. Thats it. Vi ses

Summers past1.Andrea&Jonna båt 2.Gabriella&Vickan puss 3.Midsommar syskon 4.Andrea's sommarstuga. 5.Slutar nian 6. Danmark.
Happy moments

Kdhrfgsdkjfvnh


Jag är på så jävla jävla skit dåligt humör. Feber har jag också. Jag tycker synd om den som måste träffa mig idag! Så ett tips är ju att hålla sig borta. Gubbjävlarna utanför fortsätter spika. HUR FAN ska jag kunna sova? Fuck off.