Fettisdagen

Har inte fettat alls mycket idag, trots att det är idag man borde. Skrev uppsats i skolan, jobbigt. Jobbade första gången också. Gick helt okej, var inte så mycket att göra.. Dock får vi se hur länge jag blir kvar.. De har schemalagt mig enbart på helger under Mars trots att jag sa att jag ville jobba vardagar, eftermiddag! Ville inte droppa bomben idag när det var första dagen, det skulle gå ungefär så här antar jag:

Lovisa: Ehmm asså jag fyller år den 4e.. så skulle vilja vara ledig 6e-7e, sen har jag fest den 21a så skulle vilja vara ledig de 22a. Sen den 31a åker jag till spanien och blir borta i en vecka  öhm. går det bra eller?

McDonalds: Öh tror du det själv eller din lilla bajsunge. Nu får du jobba utan lön varje helg tills du dör för att du var så dum och frågade. SLAV!

Lovisa: Okej..


Nej men seriöst. Jag är ung och lever för helgerna! Råkade börja i en månad när jag har rätt fullt upp. Min pojkvän råkar bo i Södertälje så helgerna är vår enda chans att ses.. Så om inte jag och Ronald McDonald kommer överens så får jag väl säga upp mig och fortsätta leva fattig. (inte för att Donken är en guldgruva men iaf lite tilskott i kassan..)

Well well, ska börja knåpa på mitt ena psykologi-hemprov nu tänkte jag.. Ha det fint gott folk och Grattis Vickan o Danne till förlovningen. Alltid härligt med lite kunglig kärlek. Puss!