Slut på lovet

I fredags gjorde jag något som jag inte gjort på flera år! Jag byggde bilbana, sen körde jag såklart också och det var väldigt roligt. Hallon mekade med banan och jag körde runt,runt,runt... Kände mig som barn på nytt. Lördagen ägnade vi till en början åt musik hemma hos Rasmus, som följdes av middag hemma hos Emils pappa och kvällens sista stopp fick bli åter hos Rasmus. Hans mamma fyllde så det var lite galej där. Jag och Emil köpte fina tulpaner och stannade där hela kvällen medans de andra i vår ålder drog ut på krogrunda. Men jag tycker det är trevligt att florera runt på födelsedags-tillställningar så mig gick det ingen nöd på!

Idag vaknade man upp med vinter utanför fönstret. Varför kommer snön nu? Borde den inte förstå själv att den inte är välkommen. Den skulle ha kommit i december ju, men det är svårt att ge order till vädret så man får väl bara gilla läget.

Så nu är sportlovet slut och imorgon börjar skolan igen, hoppas att jag inte missat allt för mycket när vi var i Barcelona.. Thats it. Vi ses