Love ♥


Jag har köpt jätte fina underkläder idag, och den här hemsidan ←(klick) är söt. För övrigt känner jag mig inte riktigt pigg. Det får nog bli film och vanilj te ikväll. Hoppas ni andra normala partypinglor får en bra kväll.
PussPuss

Försovit mig.

Planen var ju att gå upp innan sju imorse för att hinna titta lite på Bis när de spelade gästabudsbollen i morse.. Det sket sig ju för min del, försov mig rätt rejält. Dock hade ju de klarat sig bra utan min support. Två vunna matcher och en förlorad. En match som pågår nu, hoppas de vinner den så kanske det kan bli semi eller nåt.

Jag förstår mig inte riktigt på mig själv. Igår bestämde jag mig för att ta det lugnt just för att jag skulle upp så tidigt i morse. När Lets Dance var slut var jag så trött så jag fick kämpa för att hålla ögonen öppna. Pappa hämtade mig hos andrea,klockan vär avsolut inte mer än tio, och jag slocknade så fort jag kom hem. Sen sover jag ändå hur länge som helst idag.. Något fel är det ju, plus att jag inte ens känner mig utsövd nu. Tror inte jag kommer orka göra något ikväll heller ärligt talat. Jag vet att jag borde göra nåt annars kommer jag bara ångra mig i veckan och känna att jag kastat bort en hel helg.. Men vi får se. Ska äta lunch på stan snart med  mamma, moster och kusin. Så ska väl hoppa in i duschen strax. Ha en trevlig lördag!
puss

Lite tankar bara...

Ibland börjar jag fundera. På framtiden och vad som kommer hända efter skolan. Kanske är rätt vanliga tankebanor i den här åldern visserligen... Men det finns så mycket jag vill göra. Det finns så mycket man kan göra. Möjligheterna är ju enorma. Nu har jag haft en sån där funderings-stund efter som jag är hemma, själv... Och ja ni vet.


Just nu e jag lite trött på att gå till skolan varje dag, bo i lilla puttefnutt Nyköping. Jag menar det är en bra och säker stad att växa upp i. En stad som ligger i ett jätte bra land, med bra ekonomi, där allt är så där äckligt lagom, men med kalla människor och ingen direkt inspirerande livsstil. Det händer ju aldrig något!?

Jag är visserligen glad att jag har växt upp här, istället för att födas med ödet som gatubarn i typ Ukraina. Men jag är så trött på allt vardagligt nu. Efter skolan vill jag bara åka iväg till USA i 2-3 månader, och kanske Frankrike, komma hem med massa inspiration. Sen vill jag flytta till en lägenhet i Stockholm med Andrea. Hitta någon formgivning/design/hantverk-utbildning som jag kan gå. Efter de 3 åren eller vad det nu kan röra sig om; vill jag flytta till London med min syster och hitta ett jobb som jag trivs med. (& Öppna ett café, för det vill tydligen hon, och jag e på!) Sen vill jag leva där så länge jag trivs. Sen kan livet få svänga lite hur det vill. Jag ska i alla fall inte bli fast här, det får inte hända. Så pass handlingskraftig måste jag ju vara. Vill man så går det!

Förutom att fundera har jag kollat på mina webcam bilder och garvat. Det är så kul för att vid varje tillfälle jag har fotat med den där nedrans lilla mojängen så går bilderna i fyra olika stadier. Stadie ett, är när jag sätter mig ner och känner mig nedrigt ful, stadie två, är när jag försööööker få till en bra bild. Stadie tre, är när jag inser att jag inte kan vara seriös.. Sen stadie fyra, är när I'm going craazy. Lite kul att det alltid är samma scenario. Jättekul. Nej. Men kolla själv liksom, de här tog jag i morse..


Jaa ni.. Vad säger man..

Stomach Ache

Jag är hemma nu. Har så himla ont i magen. Åt pannkakor på lunchen. Gillar tydligen pankakor lite för mycket, så jag åt lite för fort och det resulterar i magont. Ska försöka ta mig tillbaka sen till spanskan, just nu vill jag bara lägga mig i sängen, det tänker jag göra också.

Senare ikväll blir det troligen tacos och mys hemma hos Andrea. Hinner nog bli piggare tills dess. Nej klarar inte att sitta här längre, magen krånglar och krampar. Ha det fint

C'est en forgeant qu'on devient forgeron

Idag startar vi dagen med sovmorgon. Vaknar halv tio, somnar om igen och vips var sovmorgonen ännu längre. Sånt händer. Därför hade jag bara psykologi idag. Sen fikade jag med Andrea, Gabriella och Joline vilket var riktigt mysigt.
Jag skulle vilja kunna prata franska, det är tufft..

puss

Just another day

Jag är rastlös. Nancy var tvungen att vara barnvakt, så inget festplanerande. Lite rese-planering blev det däremot på spanska lektionen. Fick veta var vi ska bo, rese-tider och ett litet preliminärt schema på vad vi ska hitta på under veckan. Såg bra ut, jag känner mig nöjd. Thats it. För övrigt gör jag nada. Ska kirra raggmunkar åt migsjälv nu.


2006-07-09, litenfjärt.

Kväll

Min hjärna är skadad nu. Av Obama och "We need change", "Yes we can", usch har hållit på med den där uppsats-strunten ända sedan jag kom hem. Direkt efter var det bara att glida över till spanska och Antonio Gaudí.. Ja men nu är det gjort och det känns ju alltid bättre efter.

Har väl egentligen inte så mycket på hjärtat idag. Dagen har varit fullt koncentrerad på saker och ting som har med skolan att göra, sånt tänker jag inte tråka ut någon med. Det är såna här dagar man bara längtar bort. Exakt två veckor kvar till Barcelona idag. Det är ju alltid en ljuspunkt. Nu ska jag röja undan lite i mitt rum så Nancy får plats att sova där imorgon. Godnatt gott folk

Fixat!


F.v: Moi (Lollan), Sofia, Isabella, Jonna, Hanna& Andrea.

Yes, nu är det bokat och klart. den 31 mars bär det av. Eftersom jag gör så fantastiskt gulliga illustrationer, så slog jag till och gjorde en till detta event.


Vi ska ha ruuuligt! Natti