Lite tankar bara...

Ibland börjar jag fundera. På framtiden och vad som kommer hända efter skolan. Kanske är rätt vanliga tankebanor i den här åldern visserligen... Men det finns så mycket jag vill göra. Det finns så mycket man kan göra. Möjligheterna är ju enorma. Nu har jag haft en sån där funderings-stund efter som jag är hemma, själv... Och ja ni vet.


Just nu e jag lite trött på att gå till skolan varje dag, bo i lilla puttefnutt Nyköping. Jag menar det är en bra och säker stad att växa upp i. En stad som ligger i ett jätte bra land, med bra ekonomi, där allt är så där äckligt lagom, men med kalla människor och ingen direkt inspirerande livsstil. Det händer ju aldrig något!?

Jag är visserligen glad att jag har växt upp här, istället för att födas med ödet som gatubarn i typ Ukraina. Men jag är så trött på allt vardagligt nu. Efter skolan vill jag bara åka iväg till USA i 2-3 månader, och kanske Frankrike, komma hem med massa inspiration. Sen vill jag flytta till en lägenhet i Stockholm med Andrea. Hitta någon formgivning/design/hantverk-utbildning som jag kan gå. Efter de 3 åren eller vad det nu kan röra sig om; vill jag flytta till London med min syster och hitta ett jobb som jag trivs med. (& Öppna ett café, för det vill tydligen hon, och jag e på!) Sen vill jag leva där så länge jag trivs. Sen kan livet få svänga lite hur det vill. Jag ska i alla fall inte bli fast här, det får inte hända. Så pass handlingskraftig måste jag ju vara. Vill man så går det!

Förutom att fundera har jag kollat på mina webcam bilder och garvat. Det är så kul för att vid varje tillfälle jag har fotat med den där nedrans lilla mojängen så går bilderna i fyra olika stadier. Stadie ett, är när jag sätter mig ner och känner mig nedrigt ful, stadie två, är när jag försööööker få till en bra bild. Stadie tre, är när jag inser att jag inte kan vara seriös.. Sen stadie fyra, är när I'm going craazy. Lite kul att det alltid är samma scenario. Jättekul. Nej. Men kolla själv liksom, de här tog jag i morse..


Jaa ni.. Vad säger man..

1 mati:

skriven

deal. jag har redan börjar flundra på inredningen, haha. vad sägs om orientaliska mattor och en stor porslinsdalmatin i entrén? schysst logga ska vi ha också, men den biten kan du få fila på.