Voy a ir a Estocolmo

Svänger iväg till Stockholm och träffar Jonna, Andrea, Frida, Sofia och Claudia.. tror jag hon hette. Hur som haver, så går tåget om en timma. Ska käka lite nu. Ha det nice, don't eat bajs.


hihi.

Inget har hänt idag.

Hej folket. Idag har inte mycket hänt. Har degat hela dagen och mot kvällen blev det fika med Joline. Därför finns inte mycket att säga. Lite fina bilder från gårdagens festiviteter får det bli istället. Trevlig kväll det där. Mer än så tänker jag inte anstränga mig att skriva. Jag är lite zombie.. Åker till Emil imorgon så han får lite sällskap, han är ensam och jag sällskapar gärna. Nu, bilder:Igår

treevlig kväll igår. Först hamn-maggan med Gabriella. Vi beställde ett glas vin, sen kom karim in med födelsedags-shottar till Gabriella.. Jag fick också hehe. Senare snubblade vi iväg till café krogen- och drack lite. Sen for vi hem till bella. Där jag spenderade natten. Nu ska jag iväg och fira kussen som fyllt 17. Sen raka spåret till Louise och gabriellas 18års-galej. blir nog bra! ha det gött.

Kreta

Haloumi mina vänner!! Bokade resa till Kreeeetis imorse. Sköneliskönskönt. Kom undan relativt billigt i alla fall, En vecka på ett 4-stjärningt hotell för 4700:-/person. Jag är i alla fall hel nöjd.  Så den 6 augusti åker jag och emil-plutte iväg.

Blev en sväng på stan idag med Andrea, Gabriella och Joline, vars jobb har försvunnit i lågorna.. Usch.

Nuu tänkte jag och Gabriella ta oss ett glas i hamnen. Ta det lugnt ikväll, peace out


Jag blir arg

Nu har vår kära nattklubb Tellus brunnit för, vad som känns som minst, tionde gången.. Det hör ju inte till ovanligheten att man vaknar upp och får höra att en krog har brunnit i den här stan.  tyvärr.
Jag blir förbannad på att det finns så sorgliga människor, som inte kan unna någon annan framgång. Det är vidrigt!
Blev väckt av X antal sms imorse där jag fick veta vad som hänt. Jag sprang ner för att läsa om det i tidningen. På helgbilagans förstasida står det "Tellus firar ett år och slår på stort". Antagligen en rubrik som var bestämd sedan länge, då det var en nöjesbilaga. Men ändå.. Vilket skämt!

läsa kan man göra här

Honey I'm home

Har varit i södertälje. Kom hem för en stund sedan. Var där och firade Rasmus som fyllde 18år igår. Eftersom han hade fått en bar av sina polare tidigare så gav jag honom en liten drinkbok.. Det var en trevlig kväll, inte så mycket människor och lite drinkar nere i baren.

Idag vaknade vi upp med jordgubbar och färskt bröd till frukost som Rasmus hade fixat fram. En sväng ner på stan hann vi också med, kollade lite sista-minuten-resor. De är  jävligt dyra just nu men vi ska nog lyckas komma iväg! En ospecifierad resa, då man inte är garanterad toalett eller dusch kostade 5200kr.. Hmm, lite smått ovärt.

Det blev lite kebab efter det och sen satte jag mig på tåget hem. Nu ska jag snart till Gabriella och titta på film.. Är riktigt sugen på naturgodis så ska nog snappa upp lite sådant på vägen.

Inga bilder har jag heller att bjuda på. Glömde kameran hemma. Puss

Kortfattat om Gotland

Hej och hå. Nu är man på banan igen. Kom hem igår men var inte överdrivet pigg efter sex dagars alkoholintag, två timmars sömn den sista natten och en gungande hemfärd med färjan. Ganska förståeligt kanske. Sen kom Emil som en liten överaskning på eftermiddagen. Så självklart spenderade jag gårdagen med honom då.

För övrigt har vi haft en heelt underbar resa. Ett minne för livet. Vi har provat på Hamnplan, Gutekällarens vip-hylla, sett snook på burmeister, hängt på innegården, Tofta beach club, Tappat två drinka á 120 kr i golvet på Wallers, där jag också fick med mig en tavla ifrån, vi har varit på surfers, trampat sönder glasbord, ramlat i trappor, druckit dom perignon, badat, 3000kr försvann mystiskt från mitt konto(mindre kul), vissa av oss har glidit på efterfest iklädd täcke, nattbadat, shotbrickor, vi har knallat runt i våra höga klackar på visbys kullerstensgator, träffat på alla möjliga bekanta, åkt cykeltaxi, sjungit gamla Uggla-klassiker och varit vakna tills natten blivit dag. I stora drag.. Jag är hur nöjd som helst. Vi har bott jätte bra. Några fler en vad som egentligen var planerat. Nancy, Matilda och Sofie har vi alltid plats för. haha. Några bilder bjuder jag på innan jag drar mig upp till min käre man på övervåningen.

Resten finns på FB som vanligt.
Ciao

Åker strax

Om ungefär en halvtimme blir jag upplockad. Sen bär det av mot Gotland, jovisst! Ska väl klä på mig nu antar jag. Tar med mig computorn till Gotlandet också. Så kanske blir nån uppdatering. Ha det nice på fastlandet!
Adjöss nu drar tjejerna till sjöss