The very long helg.

Är sjukt imponerad av vad jag har hunnit med mycket den här helgen, känns som den har varit hur lång som helst.. Inte på ett dåligt sätt, som att ha långtråkigt. Utan mer som ett späckat schema. Utan att det känts stressigt.. Hm hur som haver. Fredagen spenderades på Jogersö sköneliskönskönt. Sen stressade jag sönder till tåget. For till Södertälje. Drack öl på ett berg. Gick på Krogen. Sprang in i en lyktstolpe. Vaknade tidigt. Åkte och badade. Åkte till ett hemmakrök hos någon. Gick på krogen. Blev lite väl rund om fötterna. Vaknade upp, helt obakis till min förvåning. Åkte och solade-badade. Käkade donkens kycklingsallad. Den är så jävla god. Åkte till en strand. Badade igen. Tåg hem. Promenad med Andrea. Kaffe på Café Krogen. Träffade några vänner. Där satt också syster och hennes kompisar. Vi slog ihop oss. Internskämt. Score-schtek-top-notch. Pappa hämtade. Nu ligger jag här.

Nu ska jag sussa för imorgon bär det av till Jogersö igen för sol och bad. För övrigt så är vår Gotlandsresa nu bokad. 15:de juuuli bär det av. Well well. Sleep tight gott folks. 


(Min kamera har nu återvänt till mig, kanske bilder imorgon dååå) 

Internet is back!

Har haft lite problem under veckan. Internet har legat nere och allt för mycket energi har inte lagts ner på att laga det, med tanke på det underbara vädret!

Kom hem från Malmköping igår där jag har haft några dagars quality time med kusiner och annan släkt. Idag har jag leegat hemma, inomhus.. Varför vet jag inte riktigt men jag tog mig iallafall i kragen mot kvällen och begav mig in till stan och fikade med Gabriella på Voyage.
Imorgon har jag planerat att ta vara på solen och sticka till Jogersö och sola och bada! DET blir bra. Hemskt onödigt inlägg det här, men var ju tvungen att få skriva lite mitt i min eufori över att internet är tillbaka. Inga bilder heller för tilfället tyvärr. Systra mi har stulit kameran och dragit till skogs.. Jaja det här är ju ett livstecken om inte annat, ni måste ha varit oroliga och saknat mig så!! Hmm..Ha det fint!
Pussis

Smått och gott

Igår hade vi en trevlig dag, som avslutades med kubb på kvällen. Idag har vi solat hos Joline, ätit thai, myst hos Jonna med rabarberpaj och roliga bilder. Mot kvällen intar vi hamnen. Här är några bilder från igårkväll.

Nu ska jag ta en poowernap. Tjarrå

Okej underbart väder!

Ligger på min gräsmatta och steker med hoffmaestro. Lovely


Seize the day!

It's true

Blev lunch i stan med Andrea och Joline Samt ett par nya skor till Lollan. Toppen! Nu ska jag äta middag innan mamma drar iväg till Västerås. Sen ska jag och Lindau ut och powerwalka. Haha där satte ni allt kaffet i halsen va!? Jo men det är sant, jag, Lovisa Carlberg, ska röra på mig. Frivilligt.


Yeye. Ha det nice

AvslutningsfrukostSweet med sommarlov.

Här ligger jag och hostar och harklar mig så att lungorna värker. Troligen kommer det resultera i en lunginflammation.. Hurra!

I Fredags hade vi äntligen skolavslutning. Vädret sög och mitt humör körde bergochdalbana hela dagen. Men jag är ändå nöjd med dagen. Vi tjejer hade en härlig frukost hos Andrea. Sen såg dagen ut så här:

 • Regn regn
  Matildas studentmottagning
  Ännu en studentmottagning
  Fest hos Isabella
  En sväng  förbi hos Anton
  Tillbaka till Isabella där vi också sussade.

Mycket åkandes den dagen.. Nästa år är det  i alla fall vårat år, För vi tar studnten (tralala). Jag börjar redan nu hålla tummarna för finare väder nästa år, dock är det nog svårt att få värre väder än i år..

Åkte till Emil i Lördags. Vi firade Jonne och Tobbe lite, men vi drog hem relativt tidigt för jag hade en jävla huvudvärk..

Så idag, man kan sammanfatta dagen med ett ord: hosta. Åkte hem från Emil vid fem, efter det har jag gjort nada. Ska se om jag pallar hosta fram lite bilder från i Fredags..(Höhö "hosta fram" kul, fyndigt!)
Host på er gott folk

Finigt väder idag då

Borde kanske sova men har lite problem med det eftersom jag sov länge i morse.. Har fått lite gjort idag iaf. Inhandlade lite nytt i stan, åt tacos sen kollade jag och Joline på fotboll. Nice. Matlagning med sis hann jag med nu på kvällskvisten också.. Imorgon skolavslutning. Fortsätter att hoppas på bra väder imorgon, det var ju trots allt fint idag.
 natti