Imorgon drar vi

Okej, läget under kontroll. Tror jag har packat ner det mesta nödvändiga. Nu måste jag bara uppdatera musiken på mobilen, skriva spanska och plugga FotoA-prov.. Hade glömt det. Fuck, trodde jag skulle kunna chilla lite såhär dagen innan avresa men icke då. Sen blir det dock väldigt mycket chillande med resa och lov så det jämnar väl ut sig. Dags för årets resa nummer tre alltså. Ha det fint här hemma så har vi det underbart i Benidorm så länge.


Puss adjö

L to the A to the Z - A - Y, thats me


Mamma springer runt som en galning och packar, jag sitter och gör nada. Hon åker ju till Fuerteventura och Matilda imorgonbitti, själv har jag inte börjat packa alls ännu för tisdagens avfärd. Har väl ett hum om vad jag ska ha med mig men har inte orkat ta tag i det. Det gick fint att jobba idag i alla fall, men man blir ju så seg efteråt. I natt blir jag totally alone. Pappa jobbar, madre och moster åker till Uppsala och sover där inatt. Men jag överlever nog. Har ju lite spanska och psykologi att skriva så ska nog lyckas hålla mig sysselsatt.

Pratade med faster förut också och fick reda på var vi skulle bo i Paris. Svin fint hotell precis bredvid Lafayette. Det blir bra det. Adios

Olagligt trött.

Ojojoj, nu kan vi snacka om att jag är trött. Hade riktigt trevligt igår. Blev upphämtad av Joline, Matilda och Andrea runt 9, vi tog oss hem till en kille som hette Elias på lite förkrök, drog vidare till Fik@ på förkrök nummer två, Sedan blev det krogen, Club Tellus, närmare bestämt. Så nu är debuten i Nyköping gjord också, kulkul. Kom hem strax efter halv tre igår natt och så upp vid halv tio imorse.

Dagen har jag ägnat åt jobb, började elva och slutade åtta, inte så svårt att förstå att jag är trött nu alltså. Ska nog gå till sängs snart, det blir jobb i morgon också nämligen 11-16 tror jag.. Ingen fritid tralala. Plus att jag inte har börjat packa ännu och vi drar till benidorm på tisdag.. Herregud hur ska detta sluta. Nej jag har inget mer att dela med mig av, tröttheten tar över. Ha det fint, puss

Nederbörd


Som synes har jag kaffe på hjärnan. Vad gör man ikväll då? Jobba imorgon, men det är ändå lönehelg och jag känner att krogen kanske borde provas på i hemstaden nu... Det visar sig. Annars kan man ju alltid rulla sig lite i snön, vädret tillåter..

Jag tänkte på en grej..

Jo jag kom att tänka på en grej. Det kommer låta helt sjukt, eftersom allt jag tänker på, när jag väl tänker, är ganska sjukt.. Men med risk för att framstå som ett psycho så;

- Jag tänkte på att man väntar faktiskt alltid! Idag har jag väntat på massa saker.  Det har visserligen varit väntan på väldigt vanliga saker; jag väntade i ett väntrum på att få ta blodprov i morse, sen väntade jag på att pappa skulle hämta mig, väntade i matkön, väntade på att kaffet skulle bli klart m.m. Men jag menar inte bara att vänta , man väntar ju på andra saker, större saker som kanske sker lite mer undermedvetet.. Dygnet runt, sju dagar i veckan.. Man väntar på att det ska bli helg, man väntar på bussen, på mat, på att någon ska ringa, på sommaren, på att somna, på att datorn ska starta, på nästa lektion, i kön på affären, på att förkylningen ska gå över. Man väntar också på att någon ska komma till poängen i ett skämt, man väntar på refrängen i en låt man lyssnar på, man väntar på att filmen ska börja igen efter reklamen.. 
Det är ju så man får andnöd fan! Ju mer man tänker på det inser man att man väntar på fler och fler saker, det tar liksom aldrig slut. Till sist väntar man på att dö, drastiskt men sant, för det är ju faktiskt så! Vad man än gör så blir livet kortare och kortare och till slut har man väntat klart, då dör man. Haha som sagt, med risk för att låta crazy..

Alltså, borde det mest logiska vara att man byter namn på vår ras från; human being,
till human waiting. Eller hur? Det måste nog vara dagens klokaste ord och nu avslutar jag, annars kommer jag väl på något ännu mer mystiskt.
 Ay ay, Chica loca..


Idag

Hej hopp. Jag känner våååår i luften, underbart! Jag har varit på läskigt bra humör idag. Det är antagligen vårkänslorna som gör det, idag har jag har gått till skolan, fått solen i ögonen, köpt en glass och ätit (åtminstone halva) ute i solen, fikat på Mekka med bellsibubb, allt har känts vårigt!

Mamma och moster har bokat resa till Fuerteventura också, ska hälsa på systeryster. Jag kan inte följa med efter som jag är i Beni då, men inga sura miner för det inte.

Inga våfflor har det blivit idag heller... Men jag anser att jag äter våfflor när tusan jag vill, behöver ingen bestämd dag liksom.. Aja nu ska jag göra något vettigt

Vi hörs.

7 days

Nu är det inte långt kvar. Jag och Isabella kollade 10 days forecast igår och det ser bra ut, runt 20-22 grader! Det kommer bli så bra! Teasar mig själv med lite bilder från förra vi intog Benidorm, 2007..

Tack för igår.

Tänker tillbaka på gårdagen och känner mig nöjd. Det blev en trevlig fest som startade med mysig förkrök, en bit mat, fina presenter och sedan lagom mycket folk och inget betydligt tjaffs eller så. 
Jag fick jättejätte fina skor, presentcheck på nagelbaren, champagne, parfym, fickplunta, ballonger, flagga, godis och massa annat fint. Tack så mycket, alla som känner sig träffade! Och tack alla andra också förresten som hjälpte till att göra festen till vad den var.

Idag vaknade jag relativt tidigt för att ha gått och lagt mig vid halv fyra. Mådde bra, åt lite frukost och konverserade om roliga händelser från gårdagen med mina fem små natt gäster, alla i lite olika skick efter gårdagen... Sen jobbade jag. Duktigt av mig! Sen städade vi upp på Kuggnäs, man kan ju verkligen säga att gårdagen hade satt sina spår. Men det var värt att städa upp eftersom nedstökandet var så trevligt!

Jag har inga bilder från festen, bara från vår lilla tjej-middag. De delar jag med mig av. Sen antar jag att nån annan fotade på festen, själv var jag för upptagen med att..festa. Så kan bli spännande att se. (Sofia känn dig manad att lägga upp bilderna!)