Jag tänkte på en grej..

Jo jag kom att tänka på en grej. Det kommer låta helt sjukt, eftersom allt jag tänker på, när jag väl tänker, är ganska sjukt.. Men med risk för att framstå som ett psycho så;

- Jag tänkte på att man väntar faktiskt alltid! Idag har jag väntat på massa saker.  Det har visserligen varit väntan på väldigt vanliga saker; jag väntade i ett väntrum på att få ta blodprov i morse, sen väntade jag på att pappa skulle hämta mig, väntade i matkön, väntade på att kaffet skulle bli klart m.m. Men jag menar inte bara att vänta , man väntar ju på andra saker, större saker som kanske sker lite mer undermedvetet.. Dygnet runt, sju dagar i veckan.. Man väntar på att det ska bli helg, man väntar på bussen, på mat, på att någon ska ringa, på sommaren, på att somna, på att datorn ska starta, på nästa lektion, i kön på affären, på att förkylningen ska gå över. Man väntar också på att någon ska komma till poängen i ett skämt, man väntar på refrängen i en låt man lyssnar på, man väntar på att filmen ska börja igen efter reklamen.. 
Det är ju så man får andnöd fan! Ju mer man tänker på det inser man att man väntar på fler och fler saker, det tar liksom aldrig slut. Till sist väntar man på att dö, drastiskt men sant, för det är ju faktiskt så! Vad man än gör så blir livet kortare och kortare och till slut har man väntat klart, då dör man. Haha som sagt, med risk för att låta crazy..

Alltså, borde det mest logiska vara att man byter namn på vår ras från; human being,
till human waiting. Eller hur? Det måste nog vara dagens klokaste ord och nu avslutar jag, annars kommer jag väl på något ännu mer mystiskt.
 Ay ay, Chica loca..


1 Andrea:

skriven

Alltså herregud lovisa.

3 Weezy:

skriven

1/3 av ditt liv går ut på att vänta.. lite stats bara.

2 Lovisa

skriven

haha, jag vet andrej