Tack för igår.

Tänker tillbaka på gårdagen och känner mig nöjd. Det blev en trevlig fest som startade med mysig förkrök, en bit mat, fina presenter och sedan lagom mycket folk och inget betydligt tjaffs eller så. 
Jag fick jättejätte fina skor, presentcheck på nagelbaren, champagne, parfym, fickplunta, ballonger, flagga, godis och massa annat fint. Tack så mycket, alla som känner sig träffade! Och tack alla andra också förresten som hjälpte till att göra festen till vad den var.

Idag vaknade jag relativt tidigt för att ha gått och lagt mig vid halv fyra. Mådde bra, åt lite frukost och konverserade om roliga händelser från gårdagen med mina fem små natt gäster, alla i lite olika skick efter gårdagen... Sen jobbade jag. Duktigt av mig! Sen städade vi upp på Kuggnäs, man kan ju verkligen säga att gårdagen hade satt sina spår. Men det var värt att städa upp eftersom nedstökandet var så trevligt!

Jag har inga bilder från festen, bara från vår lilla tjej-middag. De delar jag med mig av. Sen antar jag att nån annan fotade på festen, själv var jag för upptagen med att..festa. Så kan bli spännande att se. (Sofia känn dig manad att lägga upp bilderna!)


1 Johanna:

skriven

Gud vilken snygg klänning du hade!! :)