En fin helg

Är så trött så jag håller på att trilla av stolen. Men har haft en superb helg i alla fall, svårt att inte ha det med detta underbara väder kanske..

I fredags klippte jag av 35cm löshår samt mitt eget, färgade och bla bla, extremt skönt! Efter mitt 4 timmar långa frisörbesök åkte jag och Andrea till Matilda för att därefter åka till kuggnäs och fira vår kära Sofie som snart fyller 18år. Nicelibajs!
Lördag, upp och hoppa relativt tidigt för att sedan ta tåget till vår huvudstad. Mötte upp älskling and the gang, sedan blev det en heldag och jag agerade "en av grabbarna". Inte mig emot! Hade jätte mysigttrevligkul. Åt lite, tog djurgårdsfärjan, drack lite öl i på en gräsmatta utanför Skansen och såg de flitiga löparna i Stockholm maraton svischa förbi, sen Grönan. Extremt mycket köer och jag köpte ett åkband för 300 spänn som jag knappt använde. Åkte väl fyra grejer varav två var roliga; extreme och bergochdalbanan. Fucking Insane var ju stängd hela dagen.. Men det var härligt att vara där i alla fall, var ett tag sen sist!

Idag har vi njutit av det vackra vädret, ätit pizza och tog bilen ut till något litet berg vid Mälaren. Där solade vi och jag BADADE! tjohej! Sen åkte de övriga modiga lite vattenskoter och ring och så där kuliga saker. Peace