En fin helg

Är så trött så jag håller på att trilla av stolen. Men har haft en superb helg i alla fall, svårt att inte ha det med detta underbara väder kanske..

I fredags klippte jag av 35cm löshår samt mitt eget, färgade och bla bla, extremt skönt! Efter mitt 4 timmar långa frisörbesök åkte jag och Andrea till Matilda för att därefter åka till kuggnäs och fira vår kära Sofie som snart fyller 18år. Nicelibajs!
Lördag, upp och hoppa relativt tidigt för att sedan ta tåget till vår huvudstad. Mötte upp älskling and the gang, sedan blev det en heldag och jag agerade "en av grabbarna". Inte mig emot! Hade jätte mysigttrevligkul. Åt lite, tog djurgårdsfärjan, drack lite öl i på en gräsmatta utanför Skansen och såg de flitiga löparna i Stockholm maraton svischa förbi, sen Grönan. Extremt mycket köer och jag köpte ett åkband för 300 spänn som jag knappt använde. Åkte väl fyra grejer varav två var roliga; extreme och bergochdalbanan. Fucking Insane var ju stängd hela dagen.. Men det var härligt att vara där i alla fall, var ett tag sen sist!

Idag har vi njutit av det vackra vädret, ätit pizza och tog bilen ut till något litet berg vid Mälaren. Där solade vi och jag BADADE! tjohej! Sen åkte de övriga modiga lite vattenskoter och ring och så där kuliga saker. Peace

Ny fripp

Lite ljusare, mycket kortrare och 2200 kronor fattigare haha. The result:oj skrev visst det här i fredags men glömde publicera.. hehe

Norpan

Efter dagens enda lektion catchade jag och Andrea ett tåg och drog oss mot Norrköping. Där blev det shopping. Hade inte planerat att shoppa något men vi hittade så bra grejer så det var tvunget. Blev lite bastoppar, två par skor, en finelifinig tunika som jag först inte gillade alls men nu nån timme senare har fattat stort tycke för, en jacka, en skön blå sjal och bla bla bla tror inte det var något mer.. Kan inte tänka såhär dags.

Åkte bil hem med Andrea's daddy. Sen köpte jag pizza& Kinapuffar (SVIN länge sedan jag åt dem och har kommit på att det är världens coolaste retro-godis, kolla bara på förpackningen!) gotti. Och här ligger jag nu i min säng, äter retro-choklad, har känslosvallningar och gråter till en dokumentär om en uteliggare i Stockholm. Haha vilken lipsill jag är. Dokumentären e typ inte ens sorglig. Den handlar om Stockholms nätter, uteliggaren var med i högst sju minuter... Men han verkade så hjälplös.. Usch!
Imorgon är det fredag, lite förändring på ingång! Nu är jag trött i huvudet och min stackars kropp som jag har tvingat runt i affärer hela dagen vill sova, särskillt fötterna som gråter. Harsh life Lovisa..
puss och kram

Hur uttråkad är du på en skala från ett till tio?


Så nu är spanska- och historiaprovet avklarat! Känns bra. Har varit så jävla rastlös idag. Började rota runt i massa lådor och hittade mina kamelskinns Marocko-tofflor som jag köpte när vi var där, sköna och fula!  Sen har jag suttit som en zombiee framför datorn (photoshop är min vän när jag har tråkigt), pluggat idrottsprov och gjort nada av värde..God jul!

Jag kan inte sova...

...Jag vill åka till BARCELOOONA, nu

Slutade skolan klockan elva idag, tjohej

Jag flyr från böckerna. Ligger på mage och spanar på en vidrigt stor spindel utanför mitt fönster samtidigt som sex and the city säsong sex rullar i bakgrunden... Den där jävla spindeln har bosatt sig där varje år. Eller det kanske inte är samma spindel? Hur gammal blir en spindel? Den här är tjock, svart och gillar att göra nät uppe i hörnet av mitt fönster(på utsidan som tur är), vågar dock inte ha fönstret öppet längre.

Idag har jag gjort allt annat än att plugga(vilket jag fortfarande undviker). Rensat garderoben, damsugit, fikat på stan och ätit femtielva gånger. ALLT detta för att slippa nationalism-bullshit och tråk-spanska. Typiskt mig. Får la se hur det går imorgon.. Då får jag allt skylla mig själv, usch. Tänkte läsa igenom det nu sen tänkte jag drömma nåt behagligt och sådär.. That's it

Vallarna

Mobilkameran används flitigt. Åkte till vallarna och träffade Gabriella en stund nu på kvällskvisten. Sånt som man ska passa på att göra när vädret tillåter. Men nu blir det plugg igen och sängen. Godnatt

Friday 22th

@Jonna's place