Norpan

Efter dagens enda lektion catchade jag och Andrea ett tåg och drog oss mot Norrköping. Där blev det shopping. Hade inte planerat att shoppa något men vi hittade så bra grejer så det var tvunget. Blev lite bastoppar, två par skor, en finelifinig tunika som jag först inte gillade alls men nu nån timme senare har fattat stort tycke för, en jacka, en skön blå sjal och bla bla bla tror inte det var något mer.. Kan inte tänka såhär dags.

Åkte bil hem med Andrea's daddy. Sen köpte jag pizza& Kinapuffar (SVIN länge sedan jag åt dem och har kommit på att det är världens coolaste retro-godis, kolla bara på förpackningen!) gotti. Och här ligger jag nu i min säng, äter retro-choklad, har känslosvallningar och gråter till en dokumentär om en uteliggare i Stockholm. Haha vilken lipsill jag är. Dokumentären e typ inte ens sorglig. Den handlar om Stockholms nätter, uteliggaren var med i högst sju minuter... Men han verkade så hjälplös.. Usch!
Imorgon är det fredag, lite förändring på ingång! Nu är jag trött i huvudet och min stackars kropp som jag har tvingat runt i affärer hela dagen vill sova, särskillt fötterna som gråter. Harsh life Lovisa..
puss och kram

1 Victoria:

skriven

Ja, kamel och kryddor tänker jag på. Nej ja har inte slängt dom, men frågan är vart dom är. Får ta och leta fram dom någon dag, har bestämt för mig att dom var väldigt sköna :)