adventstid

Hallå världen. Idag är det första advent. Jag gillar't! Emil tände adventsljusstaken imorse när vi käkade frulle, så jag har fått in mitt advents-mood. Det är ju myspys att tända ljus! Och mysa in sig ordentligt när det är svinkallt ute.

Har haft en sköön helg, den kändes faktiskt mer uppskattad än vanligt. Tror att det beror på att jag ville stressa av och få tankarna på annat än den kommande veckan. Har så otroligt mycket att göra i skolan, men också några små fina guldklimpar att se fram emot. Både på tisdag och på fredag. hihi.

Har i alla fall varit i S-tälje hela helgen. Kollade hockey i fredags och sen var det lugn hemmakväll. Lördagen bestod också av relaxation. Men på kvällen förade vi hos Rasmus och sedan stack vi iväg till femfemnoll där Alex Moreno spelade.

NU ska jag gå in i en djup dvala och bara göra massa skol-relaterat. Visst är jag duktig?
Glad första advent!

ha ett liv eller skriva om andras

Känner mig helt snurrig i huvudet, utan att ha tagit svinis-vaccinet. Det ska göras imorgon..
Har fikat på voyage ikväll med Gabriella, Andrea, Jonna och Frida. Brandlarmet gick och vi fick utrymma, då förflyttade vi oss hem till jonna som senare också skjutsade hem oss. wiho.

Känner dock att det är lite kaosartat i umgängeskretsen just nu. Uttalanden som stämmer, inte stämmer och till viss del stämmer, publiceras på internet av anonym avsändare.
 
Sedan får man inget erkännande trots att det är självklart vem informationen kommer ifrån och vem som väljer att hänga ut sina vänner och bekanta på det här viset.

Skitsnack har det alltid varit gott om i denna stad. Men ska det vara nödvändigt att lägga ut det svart på vitt på internet och sedan förneka det!? 

Det finns ju faktiskt info som gossip-people säkert inte vill ska komma ut, alla har vi spöken i garderoben. Ajaj, dags att börja tänka efter före!? En ursäkt vore på sin plats nu, till de drabbade. Själv väljer jag att inte hänga ut någon. Lite värdighet får måste man ha!
Hm, tråkigt det där. .

Nu är det bed time. Sleep well♥

blablabla

jag har legat och grinat som en jävla tönt hela dagen.
för att jag känner mig så tom ibland.
och för att jag är så kär så att det gör ont.

the holy helg

Söndag igen. Har hunnit med att träffa emil och hans käre kompanjon gustaf som stannade fredag - lördag. Fredagen bjöd på lite dryck innan krogen, girls only. Sen Tellus, som vanligt. Inte mycket annat att välja på. Alex hälsade på från västerås också.

Segodego dagen efter. Skulle gissa på att vi (jag, Gabriella, Emil och Gustaf) spenderade ungefär 70% av dagen i min säng och glodde film, serier, och annat skit som sändes igår på den lilla burken.

Det blev kväll, pöjkarna stack till s-tälje. Jag o gab begav oss till Viktor för film och paradise hotel. NU vill jag att Emil ska vakna där borta i södertälje så jag kan få åka och ge honom en puss och hämta mina nycklar som han har kidnappat. Trevlig söndag

spontant

Igår blev det lite skoshopping med gabro, you know you love it xoxo shopping-girls. w-e-i-r-d-ooooo! Nä bara lite flum-virus i blodet, ursäkta. Det blir mycket skratt i alla fall och det är skönt för magen!

Vi blev trötta på regn och rusk och fixade ett litet hemma-spa! Sen blev vi lite trötta på att vara trötta, då droppade en idé om utgång ned. Dripp dropp så blidde det utgång. Jag, Gabrie och Eyeball (som jag kallar min kära syster av okänd anledning). Först Birgers sen Tellus. Ingen kamera!

Dock så hittade jag lite bilder från förra fredagen på femfemnoll som jag kan dela med mig av!

egentligen inte arg, bara lite irriterad

Jag är lite "arg" idag. Jag är arg för att från och med idag så får vi inte ha skor på oss på folkets hus (skolan).

Eh, vilket påhitt! Det känns verkligen som att gå på dagis! Nej, det är inte mysigt/hemtrevligt. Nej, jag vill inte ha på mig tofflor. Nej, jag vill inte gå ner i källaren och ta på mig skorna varje gång jag får en rast på fem minuter bara för att springa över gatan och handla en godis. Nej!

I de flesta länder tar man inte av sig skorna ens när man går in i hemma. Skorna ska sitta på fötterna. Vem har klagat? Bara nån som ville ha nåt nytt påhitt. Ett dåligt påhitt. Fy.

Jaa och om någon undrar vad jag har haft för mig dag.. Först komma till skolan 8.30. Lärare sjuk= börjar inte förrän 12.20. Hem till bella och moffade saffransbullar. Ner til stan och träffade Gabrilove och åt lunch. Tillbaka till skolan och sedan fika med Frida, Louise och Bella på Mekka. Det var den dagen.

Köpte en lovisig ring idag också, schnice! pussnatti

dark

u s c h vad det blir mörkt fort! Det är ju för fan deprimerande. I fredags åkte jag till Emil, vi hängde några stycken hemma hos honom först, senare blev det utgång.

Lördag, igår, spenderades till större delen i soffan. Lille emil mådde inte prima så det blev väldigt lugnt. Mot kvällen blev det film. Åkte hem imorse när empi skulle på träning. 

Jag har övningskört idag också. För första gången. Jag tyckte det gick bra, fast det var ju som sagt första gången så jag har ju inte mycket att jämföra med. Nu ska jag läsa lite om kulturrevolutionen i kina. Du behöver inte vara avundsjuk.

sleepy

Idag har varit en seg dag. En såndär dag då man mäste kämpa för att hålla ögonen öppna. Så trött har jag varit, men jag hade mycket trevligt igår så..

Igår lagade jag och Isabella superdupermultigod mat och en nästan ännu godare efterätt.. Och vet ni vad? Det kan ni läsa mer om i våran nya superdupermultibra MATBLOGG! Tadaaaa, http://goodiefoodie.blogg.se ye det är alltså vårat nya projektarbete. Sedan vårt förra projekt långsamt dog och lade sig till rätta i botten av den djupa mörka graven för hatade, tråkiga och ofullständiga projektarbeten så har vi pillat ihop detta. That's it. (klickbar bild)


Anyway, Som två mätta bollar rullade vi sen in till stan, Först lite wine på Birgers, sedan gamla hederliga Tellus. Mycket folk och allmänt kul. Men trött idag, ändå kämpade jag på mellan 08.30 - 16.30 i skolan. Bra gjort av mig. Nä nu ska jag hoppa in i duschen. Imorgon är det fredag. Inte vilken fredag som helst, det är nämligen fredagen den trettonde! Vi får se om vi överlever...
puuss