andrea blir myndig artis

Igår fyllde Andrea 18år och det skulle firas. Det blev mat, tårta och bubbel hemma hos henne med både släkt och vänner. Sen krogen, som var halloweenpyntad in i minsta detalj! Jocke hade fixat vip-soffa och en hel del dryck till oss allihop. Kulig kväll det där. Nu ska jag duscha,

om att köra fullt ut.

Hålla där mina goda vänner. Idag är jag hur seg som helst. Jag körde fullt ut igår. Champagne, vin och en och annan redbull vodka. Några fisherman shots också. Hm.

Jag befann mig i Södertälje igår. Åt tacos, spelade spel och drack vin hos Rasmus. Fortsatte senare ut på krogen, det var där jag började bete mig som en svamp och sög i mig allt som kom i min väg. Attraktivt? Knappast!

Efter en taxifärd hem så fick emil i princip fösa in mig i hissen och sen väl inne i lägenheten så somnade jag. bums. med sminket så vackert kvar i mitt lilla nylle. . Men jag måste säga, hur det än låter, att jag hade hur kul som helst! (kul för mig, inte för emil-stackarn)

Nu har jag skrubbat av mig gårdagen i duschen, sitter placerad i mitt lilla rum, zippar kaffe och doftar nyponros och tänker att: det var nog lika bra att jag inte hade kameran med igår. 

Take care!

för.mycket.fritid.

maybe i'm an addict.. Vet inte, men det är kul att shoppa. Det har blivit mycket handlat den senaste tiden, men jag ser det som en hobby. Det är ju kul så varför inte? Idag inhandlade jag en tröja och ett par leggings, because i'm worth it. haha

Emil åkte hem från mig idag. Han gjorde en riktig blixtvisit, kom igår kväll och åkte hem i förmiddags. Förutom att pussa emil hejdå idag, har jag ju som sagt haft lite hobby-time och lunchat med Gabriella och Joline på Princess. Ja det var väl min måndag i stora drag.

living the night life


do you wanna be an indian?

Yeas. Fredagen var ju grym. Studsade till Västerås efter skolan med Victor(tack för att du körde), Emil och Pontus. Vi (med flera) förade lite hemma hos Alexander, sen begav vi oss till Silk. Alex hade fixat ett vip-bord och vi fick shots, cider/öl. Fixar-alex, sött!

Jag hade  kul och Hoffmaestro var grymeligrymma. Även om jag inte hann se allt. Efter att ha dansat( ja och då menar jag; dansat med bland annat Hoffmaestro-mannen!!)och röjt runt med sanna, anna, johanna och alla boysen inne på Silk så var det fyllekäk alá Subway. Sen hem, sova, vakna, städa och åka hem. Det var igår alltså, åkte och firade joline direkt efter hemfärden. Men nu måste jag äta frulle så gårdagen kan vi ju ta lite senare.

Bilder från mig och från clubsilk.två dagar kvar till lov

Vilken skönig onsdag! 12.40 var det skoldags. Jag och Isabella bestämde oss för att göra om HELA vårt projektarbete. All vår motivation till det förra var bortblåst så vad tusan skulle vi göra?

Sen skulle jag och Belsebubb skulle ta en fika på Mekka som vi alltid gör på onsdagar. Men det var tydligen fler som ville. Pensionärs-översvämmning och kö ända ut på gatan! Jesus, så mycket folk har det nog aldrig varit där tidigare. Så det fick bli att köpa bullar på Ica och fika i skoli.

Efter skolan (det vill säga klockan 17.20 eftersom vi stannade lite extra) så träffade jag Gabriella. Vi gick och åt middag på Fazana. Jag åt jag en pizza som var dödligt god. Men jag överlevde!

För övrigt så köpte jag ett par jeansleggings igår. Mina första! Först vägrade jag såna och ny flyter jag med strömmen. knääppt. Dem var iallafall snyggisar med nitar på, riktigt lovisiga. ↓

give me that slow knowing smile

 • Dagens händelser: Skola, fika med Lindau & hockey med Gabrilove.
  Dagens musica: Lisa Ekdahl.
  Dagens irriterande jävel: ett sår på läppen.
  Dagens konstaterande: Pete dorothy har slappa, fluffiga kinder.
  Dagens goodie: Friggs gröna vanilj the.


  spin around

sovmorgon

Holy molly, råkade visst sova tolv timmar. Var kom all den tröttheten från? Just nu sitter jag och käkar mamis hembakta bröd och kolar idol repris. Får nog köra igång med mitt pluggande om jag inte vill bli sittandes med det hela dagen..

Nu vet ni vad jag gör idag, och imorgon för den delen! Åh jag läntar till imorgon♥ Ha en fin söndag!