time to sleep

Onsdag betyder låång sovmorgon, låång skoldag. Bara projektarbete idag dock. Så det är ju skönt. Jag och Belsibubb körde en smita-mitt-på-dagen fika. Eller vi smiter ju egentligen inte eftersom PA är på eget ansvar. Jeje.

Later så har jag varit uppe på min kalla och väldigt icke välstädade vind. Kul, hittade lite stuff som kommer bli peerfect imorgon. Yes! För i morgon kör vi studentfest numero uno och Lollan taggar utklädd till... Ja vad kommer vi alla att bli i framtiden egentligen? Tomorow we'll find out.


Rock on!

jag har tråkelitråkigt

FY sjutton arton nitton gubbar, vad den här dagen började på fel sätt. Mardrömmar är aldrig roliga men den här var fan one of a kind. På hålet fikade jag med Andrea på Mekka och Gabriella kom också dit. Det är ju trevligt när man gör det bästa av situationen.

Efter skolan har jag varit tråkig och duktig, jag har nämligen avklarat massa läxor. Nu har jag fått min belöning dock. Ligger och svullar med värmedynan på min ömma rygg (heja värmedyna)  och äter marabou mintkrokant.. Helt okej måste jag säga.

Jag har inte så mycket kul att berätta idag. Så är det ibland.

ryggvärk

Tänkte sova snart. Har varit en trött och seg dag, vilket betyder att det Lolie körde hårt i lördags.. ojoj.
Tror att jag på något mysteriskt sett har åldrats ungefär 50 år efter denna helg. Går runt som en grinig tant och klagar på min stackars rygg. Har faktiskt skitont!

Diskuterade detta med lilla mamma nyss och hon trodde det kunde bero på att jag studsar runt i mina 13cm shoesssss... Hm det kan ju ha en viss inverkan, men jag tror jag ignorerar det lite och investerar i en värmekudde istället. Då slipper jag utnyttja Gabriellas värmekudde varje gång jag har någon form av värk också. Kan ju till exempel bjuda in henne till segodego med värmekudde och film när hon har ont istället, ombytta roller, perfect! hihi

Ne nu somnar jag om tre minuter och fyrtio sekunder, måste nämligen lyssna på denne först.


puss godnatti

live from southern.. tälje?

Hejhallå. Håller till i södertälje hos Empie. Har ätit onyttigt och shoppat lite på Skärholmen idag. Kör på en krogrunda lite senare eftersom det inte blev nån igår för min del. Men först ska vi hem till Rasmus.

Igår drack jag och gabriella lite vin ihop. Sen begav jag mig till Isabella och stannade där all night long. Där glömde jag också min väska.. fuck, jag är bra på att glömma saker. Jag lever i alla fall och önskar en trevlig lördagkväll!
Ciaoo!

ten pictures

Jaha, så försover man sig. Vaknar klockan nio och skulle varit i skolan halv nio. Tänker; "Vad i helskotta jag går på nästa lektion!" Jag sätter igång att fixa bort min natt-look käka frulle osv. Det är inte förrän när jag har gjort allt det som jag kommer på; "Justfan Naturkunskaps lektionerna är inställda idag, men vad bra då förken Carlberg då börjar nästa lektion klockan halv tre." (Vänta nu, har jag nämnt att vårt schema består av många långa H - Å - L ?)

Så nu fördriver jag tiden. Har hunnit kolla en Wallander film också, den nyaste. I alla fall. Nu vet ni hur trevligt jag har.


G a b r i e l l a & V i c t o r i a - D a n m a rk

S y s k o n f ö t t e r

A n d r e a & D j - B e n i d o r m

M o i - t o d a y

1 : a  D a g e n  -  n y b ö r j a r s y s t r a r

B a l k o n g u t s i k t  -  M a r o c k o

J o l i n e  &  A n d r e a -  s o l i g  b a l k o n g

J a g  ä r  k ä r .

L i n d a u  -  s k o l a v s l u t n i n g

T h e  h o l y  s m i r r

Herrå!
 

stjärnklart

Nu är det natt. Har haft lite magont idag och provat ut studentmössa med Andrea, kändes jätte mystiskt men kul. wihi. Sen gjorde jag inte så mycket mer under dagen. Men när kvällen började krypa sig fram så träffade jag Gababy(sammandrag av gabriella+baby).

Vi satte oss på ett berg, med filtar kaffe och hela baletten. Där satt vi och kedjerökte och pratade tills klockan var ungefär halv elva. Det var mycket myso-faktor på det. Och vet ni vad? Vi såg ett very konstigt stjärnfall! Vi låg på filten och letade efter Karlavagnen. Då dök det upp, det föll långsamt och en lång bit! (och nej det var inte ett flygplan, vi är inte dumma) Då önskade vi.. Men det är hemligt, får la se om det inträffar.Nu är det holy bedtime. Sussi gotti

It's a hole.

Känns som att mitt schema enbart består av massa hål. Hål hål hål. Fast om det bara var hål skulle det ju vara as skönt. Det är ju de där ynka lektionerna mellan de långa hålen som gör att det blir illa. Annars hade det ju varit semester, men tyvärr icke.

Ja nu har jag iallafall GÅTT hem i REGNET (hatar att gå, hatar regn) eftersom jag tog bussen till skolan i morse. Det var visst gratis att åka buss idag så varför inte. Men det slog ju dock tillbaka med tanke på mitt hål. Fy. Ja så nu har jag ätit lunchiee och sitter här med mitt blöta hår och väntar på att få ha min sista lektion, Advanced English klockan 14.10. Själv blir jag då dessutom, eftersom Isabella har tandställnings-sjukan(Det gör visst ont och har sig)

Värd dag!

Its a wild parade its a masquerade

Good evening. Har pecis bullat i mig lite nybakt brööd. Lite extra roligt bröd var det. Det var roligt av två anledningar...
1.Min farbror som jag fikade hos igår har ju flyttat. Och när han flyttade dök det upp massa roliga saker. Bland annat gamla foton på min pappa och hans syskon from back in the days, det var kul efter som jag nog bara har sett ett foto på min pappa när han var barn. En annan sak som dök upp var ett recept. Det var min farmors recept på min pappas favoritlimpa! Så det brödet bakade min kära mor bakade idag. Det var väl kul?

Andra anledningen till att det var kul var att min lilla mamma hade låtit brödet jäsa lite för länge så när vi tog ut det ur ugnen så sjönk det ihop och blev platt som en pancake. Limporna såg lite ut som tegelsten i formen.. Men det var gott, och det är ju huvudsaken.


Höll på och trilskades lite med mitt hår och skulle få det lite härligt vågisch. Men när jag satt där med mina krullar i halva huvudet så ringde Lindau med ett litet förslag. Och vips så jag slet bort krullarna, kutade till bussen och sen blidde det fikplugga med Andrea på Voy, Gabriella tittade förbi en sväng också.  Förutom det har jag köpt en tröja, provlegat sängar. studsat lite upp och ner och såna där random grejer som man gör iblanders. Och nu har jag redan skrivit så mycket så ingen orkar läsa. Bjuder på en Crull O'Curly pic (som alltid när jag krullar blir det helt ostyrig troll-kaluffs). Fnisselidundej.