Its a wild parade its a masquerade

Good evening. Har pecis bullat i mig lite nybakt brööd. Lite extra roligt bröd var det. Det var roligt av två anledningar...
1.Min farbror som jag fikade hos igår har ju flyttat. Och när han flyttade dök det upp massa roliga saker. Bland annat gamla foton på min pappa och hans syskon from back in the days, det var kul efter som jag nog bara har sett ett foto på min pappa när han var barn. En annan sak som dök upp var ett recept. Det var min farmors recept på min pappas favoritlimpa! Så det brödet bakade min kära mor bakade idag. Det var väl kul?

Andra anledningen till att det var kul var att min lilla mamma hade låtit brödet jäsa lite för länge så när vi tog ut det ur ugnen så sjönk det ihop och blev platt som en pancake. Limporna såg lite ut som tegelsten i formen.. Men det var gott, och det är ju huvudsaken.


Höll på och trilskades lite med mitt hår och skulle få det lite härligt vågisch. Men när jag satt där med mina krullar i halva huvudet så ringde Lindau med ett litet förslag. Och vips så jag slet bort krullarna, kutade till bussen och sen blidde det fikplugga med Andrea på Voy, Gabriella tittade förbi en sväng också.  Förutom det har jag köpt en tröja, provlegat sängar. studsat lite upp och ner och såna där random grejer som man gör iblanders. Och nu har jag redan skrivit så mycket så ingen orkar läsa. Bjuder på en Crull O'Curly pic (som alltid när jag krullar blir det helt ostyrig troll-kaluffs). Fnisselidundej.