Nu drar vi

Nu sitter vi på Skavsta. Bl
OGGAR FRÅN EMILS IPHONE. HA DET SÅ BRA I SBERGIE PUSS

inget att göra

Idag har jag inte haft så mycket att göra här på tidningsredaktionen. Så istället har jag dokumenterat dagen lite. Och mina lärares bebis var här! Sweet as candy. puss

ingen rök utan vulkan...

Olika besked var och varannan minut. Ena stunden ser det lovande ut och nästa sekund mycket kritiskt. Åskmolnet sväljer oss alla med hull och hår och tvingar oss att stanna där vi är, vilken retsticka!

Jag har följt aftonbladets "vulkan-chat" slaviskt i två dagar nu. Snabb och relevant info, bra jobbat av aftonbladet som jag i vanliga fall har noll procents förtroende för. Jag har följt denna chat, men hela tiden tänkt att vi kommer kunna lyfta på onsdag eftermiddag, det är luuuugnt!

HAH! Vilken optimist jag är va! Idag kom mailet: Dear Customer, We sincerely apologise for the cancellation of your flight... blAbla.

snyftsnyft. Vilken tur att jag, andrea och jocke tog oss ut till skavsta. Vilken tur att skavsta har en finfin personal. Vilken tur att vi fick boka om vår resa tills på lördag heeelt gratis.

Nu får vi bara hoppas att kära moder jord kan sluta spotta och fräsa, PMS brukar ju bara hålla på i en vecka.. To be continued.

hålla tummarna

Vaknade upp hos andrea imorse. Efter vår lilla middag så dök det upp lite party-glada polare och vi tog oss några glas. Sedan stack vi till Tellus. Där var det gay-kväll och jag betalade 120:- i inträde för att få se magnus carlsson, Magnus fucking carlsson. Jag är väl inte den mest schlager-älskande individen om jag ska va ärlig. Men kul hade vi ändå! Så kul att jag slaggade i stan helt enkelt.

Idag har vi haft en riktigt trevlig fika i hamnen och senare lite middag hos isabella som fyller år imorgon. Fin dag. För övrigt så önskar jag väldigt väldigt mycket att vi får lyfta med planet på onsdag.. Jag vill åka till värmen!!! Håll era tummar för det.

New York cheesecake med blåbär

Jag är väldigt osams med min ugn... vi hatar varandra. Jag håller på att göra en cheesecake, en cheescake efter det godaste receptet som någonsin existerat, simply the best helt enkelt. Men min ugn vill inte grädda ordentligt, den gräddar kanterna men låter mitten dallra runt som en liten sorglig pöl. Därför är vi osams, men tror nog jag kan vinna grälet vi får se. 

Tänkte ta med cheescaken till andrea sen och bjuda på, hon bjuder nämligen på fläskfilé så jag kirrar efterätten. Utom att baka så har jag plockat fram lite grejer tills på onsdag. På onsdag åker jag, andrea, emil och jocke till Benidorm och njuter en vecka. Och jag kommer bli nådigt jävla förbannad om ett askmoln ska få sabba den resan, det får inte hända... Bara så ni vet.

 

mitt i plugget

men tja! Jag är en pluggare idag. Det är en rätt tätt schemalagd vecka, så är det ibland. Jag har haft en väldigt bra dag även om jag har mcket att tänka på.

Isabella och jag låg ute i solen och halvsov i tre timmar för att vänta på vår nästa lektion som skulle börja 14.10. Tadaaa vi hade ingen lektion visade det sig, blir inte förvånad. Det där händer ju fan hel tiden.

När vi fick veta det där så stack jag och fikade på Helle med Andrea, sen cykla hem och pluggi. det ska jag fortsätta med nu. pusse (vi åker till spanien om 8 dagar tralalalala)


lågpris-lola

Så idag gjorde vi en liten utflkt till norrköping. Jag, lilla fröken lindau, fru mamma lindau och lise the friend. haha. Jag är såhääääääääär pank. Men jag klarade mig utmärkt ändå, nu ska ni få veta varför.

Tadaaa jag grävde fram budget-lollan ur mitt inre. Fynd-flickan, pris-pressarn eller fattig-f*ttan. hihiho. Jag kan berätta att jag inhandlade en snyggig väska i brun mocca och läder, ett litet linne i nåt siden-liknande material och en bh. Dessa tre saker köpte jag på mig och jag betalade inte ett öre över 200:- snarare mindre... två hundra, fattar ni?

Förutom att fynda så käkade vi traditionell norrköpings kebab, den är tradition och ett måste för magen. Vi fikade på fräcka frökens och strooosade. Men det var kallt, hu!

Imorgon= Högskoleprov hela dagen lång. Får se vad jag ska hitta på nu ikväll antingen plugga inför morgondagen eller för mitt Naturkunskaps prov i veckan.. vilket är roligast? HA! vilken fin fredagkväll.

Gluttar från idag.

utflykt

Nu sticker vi på en liten utflykt. Jag har ingen plattång och jag ser ut som en nyvaken pudel... Det är faktiskt en av mina favorit frillor. hehe, lateeeeer