borta bra

Lindau och jag fick spendera lite pengar idag. Några nya trasor att fylla ut garderoben med och andra prylar inhandlades. Roade oss med fatbooth på andrea's nya fina iphåååån under tågresan, kul! Sen de vanliga; lunch, glutta i affärer, fika.

Lagade mat åt familia när jag kom hem, sen promenix. Nu bädden... Mår lite illa men planerar att sova bort det. natti


uppsala

Saft och en tradig kriminalrulle förgyller min söndagskväll. Har haft en fin helg i Uppsala med familj, kusiner och deras vänner. I Fredags blev det god mat, dryck musik och chillhäng. Lördag bjöd på shopping, livemusik och nån trevlig krog i form av en båt. med billig bira, gilla gilla!

Imorgon blir det nya friska tag. Måndag är alltid re-birth. Om det nu vore så väl. puss

lovisa-dagen

Jag är på finemang humör idag, trots trist väder! Har inte mycket för mig men ska åka iväg på ett litet möte snart, vid 13.30, wish me luck! Förutom det så står det i mitt horoskop att det är min tur-dag idag, jag kommer tydligen få en romantisk onsdag och vänlighet lönar sig. woopwoop!

Så jag ska väl gå runt och vara skitsnäll idag. exciting. Jag väljer för övrigt bara att tro på horoskop när det står bra grejer, typ som idag på lovisa-dagen. Min namnsdag! Hoho det firar vi! puss, peace och kärlek till er alla. bjuder på några lovisor eftersom de är min dag!

GRATTIS TILL ALLA ANDRA LOVISOR

bullmamma

Fy jag är onaturligt trött. klockan är tusan bara nio! Har haft en extremt spännande dag. eller nae. Workade till fyra och soff-slöade en stund med andrea innan hon skulle börja jobba. Sen blev det raka spåret hem för lite bullbak, känner mig verkligen som loving-wife-and-mother-material. en vacker dag så... Nänä, än så länge har jag inte tänkt att magen ska få innehålla bebisar men en bulle till får det nog bli innan jag störtar i sängs.

Så här fina blev kanelisarna.. De med vanilj ser aexakt likadana ut, fast me vanilj rå. nattivilken jädra smäll

Hola. Här sitter jag och är ledig. Helgen var bra förutom lite magknip. Nu ska jag ta bussen in till stan och möta upp Andrea för en fika eller nåt liknande! Meeeeen jag måste hitta en passande buss först eftersom jag inte har någon cykel.............

Igårkväll kollade jag och oskar på Farsan (så jävla rolig film för övrigt). Sen blev vi lite hunfriga och skulle cykla till donken. Jag hade ungefär 0% luft i mitt bakdäck så stannade och pumpade det på vägen. När vi väl är ute på gumsbacken så kör jag över en liten liten rackarns kant. PAAANG. Sådärja backdäcket sprängdes. Sånt som bara händer mig, tyvärr.  Lite bilder dyker upp när jag hämtat kameran hos niki. ciaaaaoo

lediga jag

Oj nu är jag sådär rysligt mätt igen! Magen full av rulltårta. full rulle hihiho. Jag har varit ledig idag. Började dagen med en syster-frukost. Vi bakade chokladcroissanter och donade. mycket gutt. Sen har dagen flytit på. Mest framför tvn, datorn ihop med degar-sis. Vi låg med öppet fönster och lyssnade/såg regnet forsa ner utanför, var ganska nöjda med tillvaron ändå.

Senare träffade jag andrea och bella. Vi fikade och snackade lite på voyage och drömde oss bort med lite resesnack som förhoppningsvis går av stapeln om inte allt för länge. När jag kom hem satte jag igång med en rulltårtis, som jag nu har ätit fyra bitar av. Det förklarar mättnaden. För jävla god.

Nu äre sängchill och myspys under dunet. Imorgon är det jobbijobb som gäller. ha det sweet dudes.

livsnjut

Slut på helgen! Hade en mysig afton igår. Jag och Isabella knatade hem till henne när hon slutade jobba. Sen körde vi lite kvalité-tid i ren och skär livsnjutaranda. En soft skiva, lite värmeljus och some wine, så satt vi där och snackade någr timmar. Sen en jävla snabb vända inne på tellan, även en snabb vända inne på o'learys.

Denna dag har varit slapp. Sov fet-länge och sen blev jag tvingad att steka pannkaka. Gotte blev det.. Men några pannkakor blev lite tjocka. Jag hade så nedrans mycket smet kvar och ville snabba på själva steknings-processen lite så hällde i lite mer smet än nödvändigt... What the fudge, tjock eller tunn, gott ändå.

Sen har det varit slaapp slapp slapp. typ vad söndagen är menad för. Peace