face

update, för allmänintresse? Kanske inte men jag blev lite opepp så här på torsdagskvällen. ensam och plutt, humörsvängning kanske. fett töntig iaf

grattis jesus..

... och god jul till alla andra! julepuss & kramsnö

fint men kallt & lite för mycket

Snow flow. När slutar det? Hur mycket finns det? Kommer jag någonsin sluta frysa? Nu är det faktiskt extremoo mycket snö! Imorse fick jag stå och vänta i en halvtimma vid jobbet för att min stackars kollega satt fast med bilen i snön. Snö är problem.

Jag har hängt massa timmar på Kumlinz efter jobbet och druckit litervis med kaffe, te också för den delen. Och en lunch fick jag i mig... Plus en lussekatt. Woopwoop eat-day. Jag och andrea for till solarie öarna en sväng. Sen fick vi ångest och började leta sista-minutenresor... Thai i början av året 11 vore ju fint. och inte nödvändigtvis jättedyrt. Ska försöka lära mig spara pengar bara, wish me luck. Nu ska jag göra lite knäck och fixa mina naglar (inte samtidigt dock)

Var tvungen att slita fram kameran nyss.. Det här ska alltså föreställa min och mammas cyklar... Kanske borde få bli snö-sanerade och inflyttade i förrådet. hm. pax inte.

kär

Här ligger jag på min lilla värmedyna med ryggvärk och gott vaniljte. Ska kolla på dagens avsnitt av julkalendern och sen somna. Det har varit en jobbhelg, men jag klarade det galant för jag fick spendera de lediga timmarna med mitt lilla skägg... Jacob kom i fredags, då käkade vi middag, såg en film och somnade. Igår däremot festade vi till det hemma hos Niki&Isabella och sen vinglade vi vidare till Tellus.

Nu blir det jobbvecka ända fram till julafton, då får jag vara ledig! Iofs Lika bra att jag håller mig på jobbet, för i min plånbok ekar det och växer spindelväv. Och om jag håller mig på jobbet så behöver jag ju inte spendera några pengar, samtidigt som jag tjänar in nya pengar. win win situation! För jävla fiffigt de där asså. Nu kallnar mitt te och julkalendern måste ses så jag inte somnar för sent. puss på er


sur och tvär

Misslyckad morgon. Försov mig hur mycket som helst och vaknade kvart i elva. Inte så bra när de va meningen att jag skulle ha jobbat 07-11.. Måste varit stendöd eftersom jag inte vaknade av de tre missade samtalen som jag hade på mobilen. åh rhgcjrrrgsdf.

Lunch med andrea. Långfika med henne, sofia syrran och linnea på kumlinz. Under den fikan hann det dyka upp en spontan jobbintervju, en trött isabella och några klockrena kommentarer. långfika är bäst. Sen spanade vi lite på nyårsklänningar och käkade knäck.

Sen blev jag sur och tvär igen. Hatar migsjälv när jag är på dåligt humör, det får mina stackars föräldrar lida av... Om jag kunde flytta och låta dem slippa mina humörsvängningar så skulle nog alla må bättre... (nu vet du vad jag önskar mig tomten, en hyresrätt)

lucia


Det här var några år sedan.. Syrran och jag lussar hos mormor och jag har ganska feta hamsterkinder. puss

julklappsbekymmer

Jag har julklappsbekymmer. Vet varken vad jag ska önska mig eller vad jag vill ge bort.. Det är lucia imorgon vilket innebär att det snart är jul... Börjar bli lite bråttom helt enkelt. fan också.

Kom hem från stockholm vid sju ungefär. Har haft fyra fina dagar i huvudstaden med lite spring på stan och allmän quality time. Sofia och jimmie träffade jag i torsdags när jacob jobbade och matilda hängde jag med i stan en sväng i fredags, sen hängde hon på ut till sandsborg när jacob slutat. Ingen kroghelg direkt, men jag hade varken ekonomi eller lust med det. Så länge man är omgiven av fina peeps så kan jag hänga varsomhelst.

Men imorgon är det back to reality, jobba 6-11. Så ska väl försöka sov nu. pussu

natthumor


HAHA jag viker mig av skratt