bortahelg

tjo och tjim. Ger mig av till stockholm imorgonbitti och blir borta hela helgen. Imorgon blir det lite släkt-prioriterat, lördag blir emil-prioriterad och söndag blir faster gunilla prio. That's what's happening.

Men jag ska ge mig av tidigt imorgon så det är lika bra att jag somnar in i dunet nu (först lite sex and the city).

Puss och trevlig helg
 

länstrafiken i ur & skur

hallihallå. Nu är jag på hemmaplan igen. Trots att varken SJ eller Swebus är fungerande. Så det fick bli Länstrafiken, vilket gick bra det med. När jag kom hem vek jag alla kläder i hela garderoben (plus de på golvet) och slängde allt skitigt i tvätten! dukti-lollan

Och nu ligger jag här som en liten mögelost och är uttråkad men för trött för att göra nåt. Lite te ska jag nog dricka! 

Och ni kan få se den supergoda sockerkakan som jag och emil bakade igår.. dreggel

C I A O ♥finish=avslutad/slutförd(finsk)

Jag skäms lite över migsjälv.. Vet inte varför jag ens berättar detta, men det är kul så varför inte. Igår var vi några stycken hemma hos Hallon och spelade spel, bakade kladdkaka och kollade OS... Alla som känner mig vet att jag inte är någon sportfanatiker. Snarare motsatsen.
TVn visar skidåkning. Det börjar närma sig mål och en kille speedar på som fan och vinner. Alla runt om mig i soffan + folket på TVn blir skitglada när han går i mål.
•Lovisa: Varför är ni så glada?
♦De andra: Svensken vann ju!!
•Lovisa: Nehe! Det var en finsk som vann!?
♦De andra: Eh neej.
•Lovisa: Men det stog ju finish när han gick i mål...

-några sekunders tystnad-

(Sen inser jag vad jag har sagt och dör av skratt på golvet.)
Sport är inget för mig,

den värsta snön

Idag har vi den värsta sortens snö. Yttepyttesmå och ettriga snöflingor som kommer från alla håll! Det går liksom inte att skydda sig från dem.

Var precis och handlade och provade lite olika glasögon hos optikern. k a l l t. Vill egentligen inte gå ut mer idag men samtidigt vill jag åka till Emil. Ska ta reda på vad SJ säger om saken, det är ju inte alltid det går problemfritt att åka tåg i detta väder.

Igår firade vi Matilda med middag på Tellus. Det var mysigt, och kvällen blev lyckad trots en tight budget.

 

Sockerchockar och koffeinkick

Det ända jag gör är att fika och gå i skolan. Kul blogg, skolafikabloggen! Idag har jag alltså gjort det jag brukar. Först håltimmes-fika, sen varmchoklad-fika med Andrea.

Sen åkte vi och firade kusinens fruga, Susanna, som fyllde (alltså födelsedags-fika)! Lucas är mitt kusinbarn han är snart tre år och redan en liten glad charmprins, sånt får mig att smälta. Han sprang runt och var allmänt glad. Jag undrar var all energi kommer ifrån.

Barn måste ha någon extra energikälla som hinner växa bort tills man är i min ålder. Ibland känner jag att jag skulle behöva den där extra källan, men det går ju att ersätta den i form av fika. Sockerchockar och koffeinkick! 

Imorgon ska Matilda firas på Tellus. Wopdiwoo för fredagar!

produktiv

OJojoj. Idag har saker blivit gjorda, jag har gjort saker. hela dagen! Imorse hade vi balmöte i stan på alltid lika mysiga Princess. Sen missade jag minsann min lilla ansikts-tjosan och massage-thing. Får väl boka om imorgon.

På eftermiddagen jobbade vi på stenhårt i skolan. Och efter skolan så träffade jag Gabban. Då gick vi till voyage och jag unnade mig en bira. After school is the shit. Haha.


OCH. en reminder till mig.


Köp! Annars en mycket önskvärd önskning av present till min B-day om 2veckor. Jag vet att det är sommarskor. Men jag ska faktiskt snart till sommarvärme. HA!

the semel day

En semla har jag lyckats klämma i mig dagen till ära. En enda, men den var god! Slutade elva idag. Fikade med bella och senare med Andrea.

Så skönt att inte behöva rusa hem direkt efter skolan och begrava näsan i en bok! Imorgon ska jag på frukostmöte i stan med balkommitten och sen vidare på ansiktsbehandling och ryggmassage. Skön start på dagen! Skolan börjar ändå inte förrän 12.40.

fniss

Jag fick en konstig sms-avi förut.. Om att jag skulle komma och hämta ut ett paket på OK/Q8 i "sörböle"Vart fan ligger det tänkte jag, och vad har jag beställt för spännanade saker? Googlade lite när jag kom hem och fick veta att Sörböle ligger i SKELLEFTEÅ. hahahah

Felfelfel, någon har gjort felfelfel!