jag är trött men tänker framåt

Hoppas att ni alla har haft en bra helg! Jag har varit hos min alldeles egna emil. En filmfredag hos Hallon, en partylördag som började med middag+spel hos Rasmus och en lugnsöndag med pizza blev det.

Nu ligger jag och lyssnar på herr Grega och dricker te. Är ganska motiverad inför kommande vecka. Det ska bli en vecka då jag tar tag i allt som ska göras. Och inte en gnutta frånvaro ska jag ha. Heja på mig! 

Om 130 dagar tar vi studenten.. Detta hyllar vi med min avslutningsbild!

P.S. JA ni får skratta!

en fixardag

Började dagen med att inte vakna av alarmet. Vaknade istället av Isabellas sms, a little too late. Jag har haft 4h håltimme idag. Men faktiskt fått något gjort. För en gångs skull. Efter skolan hade vi i Balkommittén möte med Gymansiekåren. Så nu börjar de dra igång också.

Imorgon= grym dag. 1. Det är fredag! 2. Vi slutar inte klockan fyra på fredagar längre 3. Jag sticker till emil♥

Nu ska jag sova, så att jag inte råkar försova mig imorgon igen. Take care


jag vill se sol och grönska

Goddag. Tiden har flygit på idag, precis som snön... Fotade våra "avslutningsbilder" i skolan. Kände inte igen migsjälv -tänk mig, fast med rastafari-frilla, reagge-mössa och lite brunbränd!

Jag och Isabella käkade på Huldas efter skolan sen bowlade vi ett helt gäng vid sju, jag var sämst av alla. Skönt att få min "noll-boll-koll" bekräftad!

Imorgon ska vi snacka lite om balen. Så vi får igång det också, för nog fan ska vi ha en bal. Jag saknar Matilda, det är ensamt hemma. En colgate-bild från sista kvällen, på matildas jobb.  På fue. I värmen.

matildas roomies, pelle och johan and the Carlberg sisters. miss you♥

kallt och sånt

Ibland blir jag så uttråkad, men är för trött för att göra något. Ibland måste något bli gjort, men jag struntar i det för att göra något helt annat. Ibland känns allt så tråkigt och fel..

Jag borde hitta på nåt. Jag borde anstränga mig. Jag ska äta nåt. Kanske kan langa upp några bilder senare. Ciao♥

Cotillo

Igår låg vi vid poolen hela dagen. Vid fyra åkte vi till Cotillo, åt fisk, drack vin och tittade på den underbara solnedgången.. Svårslagen utsikt!

Sen åkte vi hem igen och körde bar-hopping. Började med Lounge, sen Blanco, vidare till Rock Island och därefter Flicks, gled vidare till Kiwi, sedan Mafasca och till sist Waikiki. Det blev ett par ställen helt enkelt! Kul och lång kväll som slutade när solen snart skulle gå upp igen.

Idag har vi tagit det lilla lugna och vi ska snart gå och besöka Matilda på hennes nya jobb på baren Casper's. Ha det gött!Lobos

Så idag tog vi båten klockan 09.oo till Lobos. Vi började med att bestiga berget/vulkanen som heter La Caldera. Sjukt fin utsikt och en grymt skön upplevelse.

Sen så gick vi till stranden, vi gick fel. Trodde att vi var i lagunen men tydligen inte. Så vi lade oss där, sov, solade och badade. Sen fotade vi grabbarna som surfade utanför Lobos.

Mot eftermiddagen lagade vi mat hos matilda och strax blir det nog en sväng till Rock Island. Skön dag, imorgon blir det lugnt... I alla fall på dagen. Ha det fint, det har vi!

eufori

Nu sitter vi här på Fuerteventura, på en bar med wifi, i hamnen. inte helt fel! Varmt oh skönt har vi det också! Vi äter gott solar och idag har vi varit i huvudstaden.

Igår hade vi barbeque-party i villan där matilda bor med sina surferdudes. mycket trevligt! Imorgon ska vi åka till Lobos, en jätte fin ö. Där ska vi bestiga ett berg och bada i lagunen, Bättre än snö kan jag lova er. Lite blandad kompott av bilder, varsågod:

Nu ska jag fortsätta leva livet. ciaooo

hejdå sverige

Så, inatt sticker jag, gabriella och storasirran till arlanda. Och vidare mot Fuerteventura! Ska bli skönt med värme. En vecka blir det för mig och gab, sisy stannar på obestämd tid.. Nu har jag packat allt och ska sova några timmar innan det är dags att gå upp igen.

Och min emil kommer jag inte få träffa på totalt tre veckor. De blir tufft! Saknis♥ Hej då vänner och bekanta.