1,2,3 fanta och rosé

Idag gjorde jag, Andrea, Stephanie och Sofia en liten utflykt. Resmålet blev Trosa och en liten lunch på Fyren (den var verkligen liten). Sen promenerade vi runt lite i det kvava vädret och sen var den utflykten över. Himla mysigt.

Igår efter jobbet träffade jag sofia och stephanie på Skeppet. Fanta och rosé. Eller bara rosé, vilket är godare. Vi flöt vidare till Café Krogen senare och träffade lite folk där. Sen kilade jag hem i mörkret och sussade sött. Jag vill verkligen ta vara på sommaren så mycket som det går nu.. För snart är den som bortblåst!

Nu ska jag strax bege mig hem till stephanie och laga lite mat, ikväll inviga nya skorna. Det blir nog bra! Vi ses. ♥

mörbultad

Jag är mörbultad! Igår var det 25års kalas ute i sille för viktor fyllde år. Lite trist att det regnae med tanke på att festen gick av stapeln i ett partytält på gräsmattan... Men det gjorde inte så mycket. Vi grillade, dansade, drack och hade det trevlans skyddade från regnet tack vare partytältet.

SEN! (Nu kommer vi till själva mörbultningen.) Mitt i natten fick vi den fina idén om att basta. Mitt i natten, mitt på landet, mitt i regnet, mitt i fyllan leder till att inte sikten är den bästa. Jag ramlade bakåt, välte därefter frammåt, in i lite brännässlor och något oidentifierbart skar upp lite sår på min fot. Ryggen fick ett skrapsår och 38 myggbett också. woop woop, vad skön jag är!

Det var iallafall härligt att först sitta inne i bastun och bli varm, sen springa ut i spöregnet och hoppa rakt ner i sjön!

PUSS

klipp klipp

Trist väder ute och trist på TVn. Har varit en sväng på stan med systeryster tidigare. Hon hade fått lön men inte jag så jag agerade släptåg/smakråd. Bättre än att ligga hemma! Skulle egentligen tagit mig till malmköping och träffat släkt men det blidde inte så. Hade varit kul...

Jag och andrea fikade och klippte oss förut också. I Stenkulla hos hennes pensionerade frisör-farmor. Så nu behöver jag förhoppningsvis inte se ut som stålull i huvudet varje morgon! Tonight blir det lite festligt. puss och kram


varmt och disigt

Kom hem från jobbet nyss och har i princip hunnit slänga av mig kläderna och kastat mig på sängen med datorn sen dess. Det är så frustrerande när det är så här varmt men inte riktigt soligt. Då vill man inte va ute bland molnen men heller inte klibba fast inomhus.. Fast våran lägenhet är nog ett extremt fall också.

"Vädra då för i helvette" tänker ni, men det gååååår inte! Det kommer inte in nån fresh air om man inte ställer dörren på vid gavel och går ner och öppnar porten och låter korsdraget leka fritt. Men nä.

Jobbade kortis dag idag. Får se vad som händer sen, dåligt med pengar såhär innan lön.. Spenderade mina sista ören igår efter jobbet. Åkte till hamnen med stephanie och sara som käkade på Skeppet sen en sväng på Café krogen. såklart. puss
 

den perfekta sommardagen

Idag har jag upplevt min definition av den perfekta sommardagen! Jag mamma och Andrea åkte ut till stendörren på förmiddagen. Det blev några timmar med sol och bad. En simmande snok kom förbi också men han ingår inte i definitionen av den perfekta sommardagen..

Jag grillade några fiskpaket med lax och torsk när vi kom hem och det satt fint ihop med färskpotatis och en öl. Jordgubbar och glass efter det också, får inte falla i glömska. Sen begav oss ut med Benjamins båt i den anrika sörmländska skärgården (haha) grillade på en ö, åkte lite ring, lite wakeboard och badade såklart!

Vilken bra dag! Det kändes nästan som att mys-guden Ernst Kirchsteiger var med som en vakande barfota-ängel hela dagen och gjorde allt sådär himla svenne-sommar mysigt!

puss och kram

Heat

Vilken varm dag! Vaknade hos Andrea imorse efter en natt med mycket hostningar... Japp, hostan är tillbaka. Inte så välkomnad av mig. Vi hade planerat en bada/sola dag men när vi vaknade var himlen grå. Det blev film istället. Senare tittade solen fram, då unnade vi oss en lunch i hamnen. Mycket kvavt, eller varmt eller fuktigt eller hett eller vad fan man än vill kalla det.

Eftermiddagen har jag spenderat hos mamma och pappa, mest för att det är typ hundra grader i lägenheten på call street. Mama kör till stendörren imorgon bitti för lite sol och bad så jag passade på att sova här också.

Isabella, Niki, Benjamin och jag passade på att göra en utflykt till Ångern förut. Det blev ett kvällsdopp, lite kaffe och goda brownies. Nu ska jag sleepa. natti♥

couch potato

solen bara skiner och värmer och vägrar ge upp, skithärligt! Dock så sitter jag på fel sida av fönstret, inne i soffan. Har inte orkat ta mig ut. Alla jobbar och jag känner inte för att ligga ensam på en gräsmatta. TVn är min vän idag.

Igår stack vi till Trosa, där var det folkfest på grund av stadsloppet. Vi förade hemma hos Jockes bror som bodde hur fint som helst med världsbäst läge... och utsikt! Det var perfekt väder och kul att festa i en annan stad med skönt folk. Vi gick till tullen sen, där träffade vi ännu fler trevliga människor. Blablabla nu måste jag sluta vara soffpotatis. En kopp kaffe och en dusch får det bli. Var ses vi ikväll? ring mig jag behöver en vän!