jag är ett dagbarn

Sitter och utnyttjar Jockes internet och tittar på när Andrea lagar mat som jag tydligen ska bli bjuden på! Ohlala man tackar inte nej när fröken Lindau donar i köket! Jag är dagbarn och blir omhändertagen. Det är nice en söndag som denna. Hade planerat att ligga ute och steka men några moln hindrade planerna så det blev en vända på stan istället. Sen kom solen fram, men då bestämde vi oss för att inte vara mainstream och istället kolla film och stänga solen ute med rullgardinen. hihi.

Igår var vi hemma hos Anton en sväng chillaxade on the roof och grabsen körde pizza-roulette. (Beställa pizza via telefon och bara säga några random nummer. Vilket bland annat resulterade i något med musslor, räkor och tonfisk.) lyckat! Sen Stack vi till hamnen och fortsatte vidare till tellan.

sy-verkstad@ parents place

Tjena tjo! En lyckad midsommar igår med goda vänner, god mat, kubb, tipspromenad och massa dryck! Helt underbart precis vid vattnet och ett väder som inte går att klaga på. Sofia skjutsade oss hem på natten och det var skönt att få komma hem och sova faktikt.

Den här dagen har jag spenderat hemma hos föräldrarna med massa god mat från gårdagen och en finfin jordgubbstårta! Jag har haft lite syjunta också, älskar att vara kreativ på bakfyllan. Nu ska jag bege mig till anton och sitta på hans terrass. Vad kvällen bjuder på får ödet bestämma, men jag tycker mig känna doften av en krogrunda runt hörnet. hehe. Puss och kram fina barn

midsommar

Jag har full rulle i livet, dramatik, jobb och flytt. Allt bara förändras och jag behöver snart göra en liten karta för att kunna hitta vem jag är och veta vad jag gör. Idag är det midsommar och vi ska ha en världsbäst dag ute i Fridas stuga i Horn. Jag ska skita i kryptiska facebook uppdateringar och skällsord som kommer flygandes genom luften. Allt ska få rinna av mig.

Jag är människa. faktiskt. Det är du också, och därför tänker jag inte lägga någon vikt i allt du häver ur dig när du är arg. Det är bara ord dränkta i ilkska, det vet både du och jag.

Onödigt inlägg kanske, eller inte. Jag behövde får släppa ut lite av surret i hjärnan. Glad midsommar

fy fan vad vi är bra

Igår tog jag studenten med buller och brak. Trots att vädret intevar strålande så var ändå dagen fulländad! Champagnefrukost på bellas terrass(med partytält som skydd) fick bli starten på en av de hittils bästa dagarna. En röjig kortege, mysig mottagning och trädgårdsparty hos elias följdes av en natt på skeppsbron. Och en sväng till tellus faktiskt.

Jag grät bara lite. Trodde det skulle rinna floder nedför mina kinder och att jag skulle stå och hulka hela dagen. Men jag var nog mest glad, party och lite dragen, tihi.

Idag mår jag oförskämt bra, men har ändå tillåtit mig själv att sitta osminkad i morgonrock. Sooft. Imorgon är det bal då blir det ingen morgonrock däremot...

Tack alla underbara vänner, klassen, studenter, familj, släkt och annat trevligt folk som fanns i närheten och gjorde vår student till en riktig pärla. love


host

Ja här inne har det varit lugnt ett par dagar. Men mitt liv har varit raka motsatsen! Fyllt av roliga dagar och kvällar med vänner! Jag älskar den här perioden av mitt liv, studenten på fredag och det har varit ett enda stort kalas att vänta in det!

Men nu säger kroppen ifrån lite. Jag har varit hes länge. Väldigt länge. Nu har jag också börjat hosta. En hosta som river inuti halsen och som har gett mig träningsvärk i bröstkorgen. Jag tror jag har feber om nätterna med tanke på mina sjuka drömmar, men jag har inte modet att ta reda på om det stämmer.

Nu ligger jag i min säng som en smula miserabel och något trasig människa, men ändå kan jag inte känna mig gladare, FÖR VI SKA TA STUDENTEEEN.

Ska bli intressant att se hur det ska gå att ligga still i 45 min i ett trångt rör imorgon. Jag ska göra magnet röntgen.. "Host host" varannan minut kommer inte vara uppskattat av läkarna.

Bordsplaceringen till balen är klar! NU lever vi livet. love