årets första

idag har gatusoparna arbetat för fulla muggar, solen har varit framme och gjort mig på bra humör och årets första uteserverings-fika är tagen! Helt lovely.

Med tanke på att min skoldag slutade innan klockan tolv så fick jag också tid att gilla läget. Jag och Isabella promenerade in till stan och huttrade inte en enda gång. Vi såg krokusar i vägkanten. Vågar inte lova att det var just krokusar men blommor helt enkelt.

Sen våldgästade jag Andrea och vi har strosat runt lite och viktigast av allt invigt utefikarsäsongen!

De här blir la gött.
 

inte så bra

Jag mår inget vidare. Hade feber igårkväll när jag skulle sova, har feber nu och jag antar att jag hade feber imorse också men jag kom iväg till skolan ändå. Min kropp värker.

Idag är det den heliga våffeldagen. Har ni mofflat i er några våfflor? Själv har jag ärit två , en goding med räkröra, rödlök och dill, goodie. Sen blidde det en med banan, nutella och grädde. åh nutella♥

Nu ska jag vila här med min lilla värmedyna och hoppas att det känns bättre imorgon.
adios!

liv

Idag blev det nytt liv. Det lilla livet ska heta Ove, mitt kusinbarn. Mitt eget liv har inte varit så speciellt händelserikt idag. Vi samlades för en farväl-fika hos Gabban, för hon åker till london imorgon och ska praktisera där.

I hennes liv händer det alltså något, men inte i mitt. Just nu, de är vindstilla så att säga. Tråkigt nog är det bara vindstilla på kul-sidan av livet, på plugg-sidan av livet är det nämligen orkan.. Hade ju kunnat önska att det vore tvärt om.

Nu ska jag sova. Trevlig resa till london Gabban och trevlig resa genom livet till Ove. hihiho.

(jag fotar inte tråk-livet, håll ut)

vårtecken

God kväll. I morse såg jag ett litet vårtecken när jag gick till skolan. Trodde först att det var ett löv men det var en skitfin och gul citronfjäril! Jag tycker att fjärilar är äckliga men den här var fin, iallafall på långt avstånd, hehe.

Nu ligger jag och kollar på Arn och har ont i magen. Har haft en lite knäpp dag. Kom till skolan åtta men inställd lektion gjorde att jag började halv ett. surt. Blev lite lunch på stan med Isabella o Gabriella.

Nu ska jag ringa min storasyster som befinner sig låångt bort, vad skulle man göra utan telefon?

Till dig som undrade om min hy: Tack så mycket för det första! Jag har ätit medicin som heter roaccutan och smörjt mig med en kräm som heter differin. Båda är receptbelagda, men inget annat än dessa starkingar har hjälpt för mig. så jag är nöjd!


fin syrra fin utsikt

boring

Jag är rastlös och det är inte kul. Men det är vårväder idag, och de känns fint i hjärtat. Igår hängde vi lite babes hos andrea. Senare slank vi in på tellus och kvällen i största allmänhet blev riktigt fin-

Meeen det var igår det, nu är det idag. Så, Vad ska vi göra idag?

Så här ser jag faktiskt ut när det är tråk på schemat.

Skönt

Tjo baloo. Min dator har fortfarande virus. Men ett datorsnille på mamis jobb ska fixa den i helgen.. Precis alla mina grejer kommer försvinna! Alla.

Idag gjorde jag det näst skönaste -(hehe)- i hela mitt liv! Innan skolan så knallade jag och fick ryggmassage, ansiktsbehandling och det var  s k ö n t. Skulle kunna tänka mig att börja varje dag så.. Men det skulle bli rätt dyrt.

Idag inveg jag mina nya glasögon också, men jag var så ful idag så pallade inte ta na bild. Förutom det så har jag följt med mamma på hennes möte med konstföreningen och kollat konst, druckit ett glas vin och ätit massa ost&kex där. Nu blir det lugnt i luckan. CIAO♥

contagious

Okej jag har blivit smittad! Eller min lilla dator har.. Virus-jävel, jag ska stötta min lilla lapie i ur och skur. Får börja med att hitta nåt bra virusprogram I guess.

Detta innebär att jag sitter vid den gamla datorn, vilket i sin tur innebär att jag kollar sommar pic's. Och självklart delar jag ju då meeed mig så vi kan längta lite ihop och försöka skynda på sommaren lite genom tankenskraft.. haha, förlåt jag är super flummig idag.

Nu ska jag ut och promenera. So long!

vakna med the winnerbäck

Idag har jag en fetlång sovmorgon. Börjar 12.40 så ska strax sticka. Det är vår i luften och igår dammade jag av både min fina cykel och vårjackan. Det kändes finemang! Jag och Isabella promenerade till stan och fikade, bara en sån grej ger mig vårkänslor!

Så det blir att trampa till skolan idag också när det är så vackert väder. Jag älskar onsdagar, för då kan jag äta en lång frukost, lyssna på musica, läsa lite. That's good. Ha det så bra idag.