ah.maj.gadd

Såååååå, nu äntligen är helvetes-veckan avklarad. Ett av proven som dagen hade att erbjuda var läskigt, Cambridge engelskan! Jag och Isabella fick vara inne i ett pyttepytte klaustrofobi-framkallande rum tillsammans med två Cambrrrrrridge profesors and talk some english. Soft att ha den delen avklarad, skriftliga delen är den 16de. Hoppas för all världen att jag får det där nedrans certifikatet, man gör ju inte ett prov för 1800kr och failar.

Jag hittade ett fyrklöver idag, kanske var det som gav mig tur. Nu ska jag grilla med päronen sen dra till Isabella. Imorgon tar vi en familjetripp till stockholm, lite studentsaker kvar att handla. men nu är det fan nära... Maten är klar, tjarrå

balkong.

Högen av plugg krymper sakta men säkert. Två prov imorgon och ett på måndag. Sen är det över, 12 jävla år av skola tar slut. Det kommer kännas mysko. Efter skolan köpte jag och Isabella jordgubbar och choklad. Sen gick vi till Nikis nya lägenhet, den var tom men fin. Vi satt på balkongen och pratade skitlänge, drack kaffe osv.

Nu har jag precis lagat mat för mamma hade ont i magen. Alltså cp-ont. och det är cp-konstigt att man inte åker till sjukhuset om man har cp-ont...

ser frammåt. nu har jag rivit alla murar. känner mig som en jävla massaker, men kanske krävdes det. jag tror fortfarande att jag lever


 

invigning

Igår inveg vi utemöblerna hos Jocke och Andrea. Finns det ett bättre sätt att inviga utemöbler än med engångsgrill och god dryck med trevligr folk? Hur fint väder som helst, vilket gjorde att man kunde sitta ute länge! Ända tills de blodtörstiga myggorna kom och ville äta på oss.

Imorse cyklade jag och Andrea hem. Man borde börja varje dag med en cykeltur, iallafall när det är så härligt väder. Nu har jag snart gjort kvar mitt religionsarbete och ska börja plugga nästa grej. Trevlig söndag.

instängd med studier

Det är lördag, vädret är grymt och jag sitter inne och pluggar. Kul! Eller egentligen inte ens det, nu sitter jag och skrattar åt en hemsida, http://fittkramp.se/ användbara ord! Men nu ska jag strax återgå till att fokusera på mitt kabbala-arbete.

Igår blev en trevlig kväll i hamen, hoppas på massa liknande kvällar framöver, hela sommaren lång! Jag älskar hamnen...

fredag

Idag är det fredag, även om det inte känns som det. Hängde med andrea & jocke igår och tog en öl, säkert därför det känns knäppt.

Sjukt fint väder! Ska äta ute på verandan med mama, moster, kusin och hennes kille strax. Sen kanske det blir en sväng till hamnen. Bara en helvetesvecka kvar i skolan nu också... Med helvetesvecka menar jag verkligen helvetes-fucking-vecka. bara så ni vet. Ha en fin kväll.

snurrigt

Knäpp dag. Jag har kraxat runt med min halft obefintliga röst, känt mig isolerad utan pengar på mobilen och varit stressad över allt som flyger runt i huvudet.

Drack lite kaffe med andrea för att få tankarna på annat för en stund. Men stunden tog slut och sen insåg jag att jag på allvar har fyra muntliga redovisningar den här veckan, men ingen röst...

det går bra nu

Lite skador överallt nu. Senaste är från inatt, cyklade hem och ramlade. Så nu ser jag ut som en femåring med skrapsår på knät.

Jag önskar att jag hade haft min kamera igår. För vi hade mysigast i världen! Hängde från eftermiddag och ända in på småtimmarna hemma hos Isabella. Grillade, lyssnade på musik och så sjöng vi och gurra spelade gitarr. svårslaget må jag säga!

Sen började det regna på natten och jag cyklade hem sen, ja... the rest is history. Slicka på denna