grattis mattis

Känner att jag faktiskt tog vara på min ledighget idag! Efter att hälsat på andrea och tagit en fika på mitt gamla jobb så mötte jag upp storasyrran. Fina fina storasyster som fyller 22år idag! ♥

Jag och Mattan satte igång med tårtbak. Det blev en med choklad och en hallon&blueberry. I samband med tårtfixet så poppade vi en champagne. Tisdagar+champagne gillar vi. Andrea fick sluta vid 14 och då kom hon och joinade. Några timmars myspys med champi, tjejsnack och snön som virvlade utanför fönstret. Släktkalas efter det såklart.

En sväng till gamla skolan vid sju. Där vankades det bröstkväll. Några medie-bruttor som fixat projektarbete om bröstcancer närmare bestämt. Glömde kameran hos mati, bilder får ni en annan gång. Firar 22åringen med en gammal webcambild.

Btw så undrade någon i kommentarsfältet vilken gymnasielinje jag gick. Svaret är att jag gick Samhäll-media på Tessinskolan och trivdes jättebra med det. Kul att få vara kreativ men ändå få alla grunder man behöver för att läsa vad man vill efter gymnasiet.