pale

Igår fyllde Andrea år. Det firade vi med halloweenfest. Det var en lite annorlunda kväll. Det är ju inte varje lördag man befinner sig på lokalfest, i västerljung, med människor utklädda till allt möjligt påhittigt.

Jag och Soffipropp var porslinsdockor. Vi hade ju gått in ganska ordentligt med våra utklädnader.. Det är ju svinkul att bjuda på sig själv ibland men jag måste erkänna att jag kände mig riktigt ful. Det var inte det bästa för mitt lilla självförtroende. Ännu bättre när bildbeviset hamnar på Facebooooken, hihi. Aja hellre ful, full och lite crazy än typ sexy nurse, vifta förföriskt med ögonfransarna och va allmänt boring. Det är bara halloween en gång om året.

Nu ska jag kolla klart på Beck, imorgon ska jag jobba. måste ju tjäna lite pengar.. HA HA vilket skämt.. (langar lite stulna bilder från Sofia) 

natti natt

åh. nu har jag precis gosat ner mig i min älskade bädd. Sov hos Isabella i natt , på soffan, det är efter såna nätter jag uppskattar min egna säng lite extra. Idag var jag ledig men ändå uppe med tuppen! Drack lite morgonkaffe med fröken Lindau på Birgers och dit anslöt också soffipropp.

Vi flängde runt på stan som vanligt. Det blev lite inhandling av halloween-/maskeradoutfiten. Sofia och jag kommer nog bli en bra duo.... annorlunda men bra? Äsch jag vet inte.

För övrigt blev jag fetto-glad när det pep till i fickan och jag blev informerad om att min mobbe var lagad och fanns att hämta på phonehuset. Så,j ag skuttar glatt dit och hämtar min lille nalle. Jag sätter igång min lille nalle. Jag trycker min lille pinkod. Jag trycker min lille pinkod igen. Jag trycker min jävla fittkod en tredje gång och inser att de där sabla idioterna inte alls har lagat touchen. De har antagligen haft mobilen inne på lagret i en vecka och hoppats att den skulle må bättre av lite sömn. öh. dö phone house, dö!

dvala

Jag har verkligen hamnat i nån form av dvala. Jag har inte jobbat sen jag kom hem från Oslo... Det jag gör istället för att jobba är typ att dricka kaffe tills hjärtat stressar på med 250 slag i sekunden, röka lite och lyssna höghög musica tills öronen blir blå och skrynkliga. Plus att jag aldrig kan sova ut. Så det är alltså dvalan, kaffe-cigg-musik-för-lite-sömn-dvalan.. Jag kan dock inte säga att jag inte gillar det. Det är en helt okej dvala.. en soft dvala.

 Vad är mitt problem!? Snälla ge mig en diagnos någon.


chr∂ª indian


oslo

hemkommen från en finemang helg i norge, trött efter många timmar i bilen och sliten av den alkohol jag lyckats få i mig sedan i fredags. Imponerande mängder må jag säga. Jag gillar Oslo!

I fredags såg vi Hoffmaestro på Rockefeller. Det var grymt. g r y m t. Det var hur mycket folk som helst och alla var helt galna. Hoppade och skrek, live is the shiznit skulle man kunna säga. Särskilt när bandet i fråga är så jävla bra på att få igång publiken. Jag och frida stod och trängdes framför scenen en stund men efter att ha blivit pressade, puttade och duschade i öl så ställde vi oss på "utsiktsbalkongen" där man kunde se hela scenen + alla människor, utan att bli ner prejad ihop med de andra.

Lördagen begav vi oss ut med en fotboll, musik, kamera, cigg och vin och hängde vid nån park på en fotbollsplan. Lagom aktivitet. Jag är bättre på vin än på fotboll.. Kvällen började med att vi plockade upp dj-duon East Clubbers med en fet taxibuss. Så åkte vi till en förfest nånstans och vi tvingade dem att dj'a lite. Privat show, hihi. Sen drog vi till Opera Baren där de skulle spela och så festade vi loss.

Jag är nöjd. Nu ska jag sova.

P.S (om ni vill anlita modellerna nedan så äre bara att slå en pling, de kan både posa och fota varandra.)

god morgooon

Vaknade precis, ledig dag idag. Har sovit så extremt skönt inatt! Igår eftermiddag gjorde jag något som jag inte har gjort på hundra år. nästan iallafall. Jag och Andrea knallade till badhuset! Skönt med lite bubbel och bastu och så. Hade ju nästan kunnat vara avslappnande om vi hade skjutit ner alla barn som sprang runt där. Haha (nej jag hatar inte barn men de kan va lite jobbiga ibland.)

Pappa hämtade mig och vi köpte pizza, sen blev det en promenad ner till hamnen. Antar att det är receptet på god sömn helt enkelt. Bubbla+basta+pizza+promenad. nu vet ni!

Idag ska jag göra tre saker. 1. Städa, fy fan.. 2. Ladda ner musik till bilresan to norway. 3. Hämta ID-kort hos polisen.

Annars är jag öppen för förslag! Ha en fin onsdag dudes.

standard

Ni kan kalla mig söndagsbloggarN! Lite lagom aktivt tycker jag... Igår åkte jag, andrea och sofia till Norrköping. En skrattig-tur blev det, vi hade alla ett tvättäkta flummhumör. Jag gillart. Kvällen tillbringade vi hos Niki och Bella med lite folk och lite dryck, sen vidare till Tellus såklar. Jag och sofia käkade pizzaa och sen slaggade jag hos syrran.

Nu har jag och morsan handlat massa gott. Soffpotatis, yes i am. Heddå

söndagstrött.

Idag är jag SÅHÄR trött. Jobbigt att det är mitt eget fel.. Borde jag inte nån gång lära mig att jag ska inte gå på efterfest? inte! Jag är väl svårlärd antar jag... Men äsch det var en trevlig lördag ändå. Jag och Andrea käkade svin-godig pizza med parma, feta och ruccola (dreggel...) på Fazana efter att ha spenderat hela dagen i soffan och med film. Efter pizzan tog vi oss i kragen. Förfest med fem kamp. Andrea och jag utklassade pakke och frida, ha ha!

Nu är det söndagge. Ska snart ta mig till mormor och käka. Och försöka att inte somna vid matbordet. Det kunde ju va trist för mormor liksom. Trevlig sunday.

Nu är jag mitt tröttASTE. skjut mig, kände jaag då.