oslo

hemkommen från en finemang helg i norge, trött efter många timmar i bilen och sliten av den alkohol jag lyckats få i mig sedan i fredags. Imponerande mängder må jag säga. Jag gillar Oslo!

I fredags såg vi Hoffmaestro på Rockefeller. Det var grymt. g r y m t. Det var hur mycket folk som helst och alla var helt galna. Hoppade och skrek, live is the shiznit skulle man kunna säga. Särskilt när bandet i fråga är så jävla bra på att få igång publiken. Jag och frida stod och trängdes framför scenen en stund men efter att ha blivit pressade, puttade och duschade i öl så ställde vi oss på "utsiktsbalkongen" där man kunde se hela scenen + alla människor, utan att bli ner prejad ihop med de andra.

Lördagen begav vi oss ut med en fotboll, musik, kamera, cigg och vin och hängde vid nån park på en fotbollsplan. Lagom aktivitet. Jag är bättre på vin än på fotboll.. Kvällen började med att vi plockade upp dj-duon East Clubbers med en fet taxibuss. Så åkte vi till en förfest nånstans och vi tvingade dem att dj'a lite. Privat show, hihi. Sen drog vi till Opera Baren där de skulle spela och så festade vi loss.

Jag är nöjd. Nu ska jag sova.

P.S (om ni vill anlita modellerna nedan så äre bara att slå en pling, de kan både posa och fota varandra.)