natti natt

åh. nu har jag precis gosat ner mig i min älskade bädd. Sov hos Isabella i natt , på soffan, det är efter såna nätter jag uppskattar min egna säng lite extra. Idag var jag ledig men ändå uppe med tuppen! Drack lite morgonkaffe med fröken Lindau på Birgers och dit anslöt också soffipropp.

Vi flängde runt på stan som vanligt. Det blev lite inhandling av halloween-/maskeradoutfiten. Sofia och jag kommer nog bli en bra duo.... annorlunda men bra? Äsch jag vet inte.

För övrigt blev jag fetto-glad när det pep till i fickan och jag blev informerad om att min mobbe var lagad och fanns att hämta på phonehuset. Så,j ag skuttar glatt dit och hämtar min lille nalle. Jag sätter igång min lille nalle. Jag trycker min lille pinkod. Jag trycker min lille pinkod igen. Jag trycker min jävla fittkod en tredje gång och inser att de där sabla idioterna inte alls har lagat touchen. De har antagligen haft mobilen inne på lagret i en vecka och hoppats att den skulle må bättre av lite sömn. öh. dö phone house, dö!

1 mati:

skriven

uuuhh designioow.