do you wanna be an indian?

Jodå. Nu har jag lyckats traggla mig igenom att boka biljetter. på norska! Norska är inte min starka sida. Hoppas ingen norsk pratar med mig när vi är i Norge..............

Hihiho. Vi sticker till grannlandet i väst den femtonde. Jag ska träffa min kille, Hoffa, han ska sjunga för oss och sådäraa. hehe. Pardeeyy med lite muppar + vidga vyerna + hoffmaestro, de känns som ett recept för en bra helg!
Bjuder på en illustration också, för de va så länge sen.

P.S. Hej matilda, hoppas du har det kult på irland. Don't forget to bring me back a leprechaun!!! pusss

finig höstdag

Åh vilken fin höstdag! Var ledig idag men vaknade ändå med tuppen. Så jag skumpade iväg med bussen till Isabella vid halv tio och stekte ämäricäään pancakes åt oss som vi käkade till frulle. Kändes skojigare än att käka en tragisk macka helt ensam hemma tycker jag. Det var så fint så vi käkade vår finfrulle ute på ballen! Sen mötte jag upp mor, moster och sirran och käkade lunch på stan. gotte

Sen kom en liten huvudvärk och trängde sig på. Min huvudvärk dyker alltid upp vid fel tillfälle, som idag när jag va ledig till exempel. fel fel Mr.Headache! Försökte ignorera och trycka en alvedon men nänä, funkade icke. Knatade förbi Andrea och hinkade lite kaffe o snackade skit. Men sen bestämde jag mig för att sticka hem och vila bort värken.

NU har jag i princip lyckats få bort den. Så då sätter jag väl igång medmatlagning med morsi. hihi gillar att den här dagen i princip bara handlar om föööda. fett! Vore kul att göra något ikväll, får se vare blir. pusssss

bored

shalalaa jag är så jävla rastlös! Åt pizza och blev så mätt att jag inte kunde röra mig förut. Men nu har jag legat här paralyserad och bara glott, då blir man ju helt plötsligt sugen på att göra något. åh dessa problem.

Jobbade kort dag idag och sen hängde jag med bella en stund. That's it. Nu ska jag få arslet ur bädden. ciaaaaaaao


valvaka

Glor på valvakan och pimplar te, men ska nog stänga av snart. Är trött och imorgon ska jag upp och jobba. Fick en skön och jobbfri helg. Fredagen bjöd på inflyttningspartaj @ syrrans nya penthouse sen en sväng till tellan.
 Var helt omänskligt svinbakis på lördagen. JA! Helt sjukt med tanke på att jag inte blir bakfull, never, jag är ju immun!

Efter en alvedon och lite sömn så blev jag människa igen. Klassträff hos gamla lärarna med lite charader och härliga gamla me07♥ Sen gled jag till OT's för ovanlighetens skull. Trots att jag hade lovat mig själv (och mitt stackars ömma huvud) att inte gå ut så gjorde jag ju det... Grupptryck alltså.
puss natt

same but different

Lugna gatan på jobbet idag, så jag fick äran att sluta tidigt. Sen hängde jag hos bells, men hon är vampyrnörd och kollade truuuue blöööd. Så drog jag en fika med marrrrtin. En godkänd måndag må jag säga. Nu ska jag sluta mina ögon och drömma lite innan en ny dag, med nya ävetnyr börjar. HA! bitterljuva ironi.

Vi försökte vara arga och se likadana ut för några veckor sedan.. Det gick väl sådär med att va lika. För arga va vi! Svinarga syrran & svinarga jag. tadaa

tidsfördriv

Den här veckan har gått läskigt fort och imorgon är det fredag. skönt! Har jobbat hela veckan. Men det har varit en bra vecka och har hunnit med lite annat än jobb. Bland annat hängt i syrrans nya lägenhet och druckit chai. Träffat bella och kollat på idol. Gått fina kvällspromenader. Varit svinarg och lekt skuldindrivare (ibland vet man vilka beslut i livet som verkligen varit rätt...) Morgonfikat på mekka med andrea. Äventyrat med sofia,frida och andrea till ett spökställe. Frusit och tänkt "fy nu blire höst igen".

Det var väl i princip det. åh så meningsfullt. Ikväll ska jag bada, äta något svingott och sen kolla skräckfilm. The game tror jag.
herrå