det blir bättre

stoppat ner migsjälv i sängen nu, bara ruttet på tvn så det får bli lite tv3play. Kom hem från Stockholm i förmiddags. Jag har nog blivit lite smått bortskämd idag, för när jag kom hem blev jag bjuden på  gottefrukost på syrrans balkong. Inte nog med det så fick jag spagge och köttfärsås av Andrea sen också, ibland mår man.

Det är lite mycket nu.. Eller snarare: mycket utgifter, lite inkomster. Jag fick komma på intervju till en heltidstjänst. Jag fick provjobba. Men sen när det kändes pisskitåthelvette så vet jag inte om det är jag som är kräsen eller om det är rätt att inte tacka ja till första bästa... Hur kräsen får man vara om man verkligen vill med hela hjärtat?

Svårt det där. Det enda jag ville var att få en enkel lösning. PANG- ett jobb PANG- ett boende och PANGsomfan vad jag skulle bli glad över att få bo med min fina pöjk då. För det är till stockholm jag vill.

Jag får panik ibland. Över situationen, över att jag får in så lite pengar och har så dyra utlägg för att pendla till kärleken. Över att när jag befinner mig i Stockholm kan jag inte jobba och förlorar därför mer pengar. Och över att stockholmsresorna är det enda i min budget jag vägrar dra ner på. Ond cirkel?

Men det löser sig och det finns så många som har det värre.
natti lovers

puss

Jag tror minsann livet flyter på. Jag är glad i hjärtat och huvudet. Det är påskhelg, jag vill bara dansa. En grillning var inplanerad men nu verkar det bli molnigt.. Det gör inget, man kan grilla en annan dag!

Har haft det fint i stockholm, på gräsmattor, i parker och på uteserveringar. Men det är fint att vara hemma nu också, lite mer att uppskatta när man lämnar det ibland. Jaamendansarååå, ses vi ute? Puss


söndag

Hemma nu efter en fyradagars i Stockholm. Glad är jag, för det har varit så himla fint! I fredags fick vi skratta av oss på Pure där RAW comedy club gick av stapeln. Betnér var grym som vanligt, någon random australiensisk komiker visade sig vara svinkul och lite lägre nivå på ena halvan av Anders&Måns duon. Det blev en höjdarkväll.

Jocke och Andrea kom upp i lördags och då blev det lite surprise party följt av en utgång. Söndagen blev precis som den skulle. Käkade lite sallad på kajen i Gamla stan, sen promenerade vi till kungsträdgården och avnjöt några bärs i solen. Proppade i oss lite sushi och sen åkte vi hem. Att åka hem vänjer jag mig tydligen aldrig vid, lika trist varje gång faktiskt.

Hoppas på en givande vecka nu.

BBQ

Den här dagen dedikeras till nödvändigheter. Var hos läkaren imorse, övningskörde lite, mailat till en butik i Dublin som skulle föra över pengar för kläder som jag lämnade tillbaka men inte har fått in på kontot ännu och snart sticker jag på uppdrag i Jönåker. spännande..

Igår inveg vi stockholmsvägens gräsmatta med grillning och 3,5or. Satt fint det. Kunde ha varit lite varmare, eller så kunde vi ha satt igång lite tidigare på dagen... För tidigare på dagen tog jag och Andrea en fika på Huldas uteservering endast iklädd linne och det var ändå schööönt!


 

hihi, watch me do this.. This is far worse than ruttna facebook-hjärtan som folk langar till varandra åt höger och vänster. nu slår jag dem alla! but i mean it. Trött → sova→ natti.

g.a.d.d.

Hellop!
Har inte orkat/haft tid/kommit ihåg att skriva efter vi kom hem från dublin. Vi hade det gött vill jag lova! Bilderna finns på face och jag orkar inte ladda upp dem här. Idag är jag ledig efter fem-dagar-i-rad-jobb.. Inte så ofta jag får en hel arbertsvecka inte. cash.

Det blir tvätta, städa, köra bil och vara lite effektiv idag. Kanske svänger mot stan laters. Jahopp, that's all. Wanna see my gadd? mohaha. till syrran-

herråå