det blir bättre

stoppat ner migsjälv i sängen nu, bara ruttet på tvn så det får bli lite tv3play. Kom hem från Stockholm i förmiddags. Jag har nog blivit lite smått bortskämd idag, för när jag kom hem blev jag bjuden på  gottefrukost på syrrans balkong. Inte nog med det så fick jag spagge och köttfärsås av Andrea sen också, ibland mår man.

Det är lite mycket nu.. Eller snarare: mycket utgifter, lite inkomster. Jag fick komma på intervju till en heltidstjänst. Jag fick provjobba. Men sen när det kändes pisskitåthelvette så vet jag inte om det är jag som är kräsen eller om det är rätt att inte tacka ja till första bästa... Hur kräsen får man vara om man verkligen vill med hela hjärtat?

Svårt det där. Det enda jag ville var att få en enkel lösning. PANG- ett jobb PANG- ett boende och PANGsomfan vad jag skulle bli glad över att få bo med min fina pöjk då. För det är till stockholm jag vill.

Jag får panik ibland. Över situationen, över att jag får in så lite pengar och har så dyra utlägg för att pendla till kärleken. Över att när jag befinner mig i Stockholm kan jag inte jobba och förlorar därför mer pengar. Och över att stockholmsresorna är det enda i min budget jag vägrar dra ner på. Ond cirkel?

Men det löser sig och det finns så många som har det värre.
natti lovers